Verwijzing in seconden

ACTIES CITROËN C4

PRIVATE LEASE VANAF € 379 P.M.

Comfortabel rijden in een nieuwe Citroën C4 voor een vast bedrag per maand? Dat kan met Citroën Private Lease. Al vanaf € 379 p.m. rijdt u in een nieuwe Citroën C4. Nieuw en uit voorraad! Bekijk ons aanbod. 

COMFORT BONUS

Nog deze maand comfortabel wegrijden in een nieuwe Citroën C4? Bekijk snel de actuele voorraad in Citroën Carstore of ontvang in een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en profiteer van de comfort bonus op geselecteerde voorraadmodellen.

Actievoorwaarden

ONTDEK DE CITROËN C4

Wilt u alles weten over de Citroën Nieuwe C4 of de Citroën ë-C4 100% ëlectric? Deze video Brengt u in een paar minuten op de hoogte van alle kenmerken die deze auto zo bijzonder en aantrekkelijk maken.

BOEK EEN COMFORTABLE TEST DRIVE
Wilt u het vervolgens zelf ervaren? Boek dan uw Comfortable Test Drive in de Citroën C4 of Citroën ë-C4 100% ëlectric. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op voor het plannen van een testritafspraak binnen de richtlijnen van het RIVM. De comfortabele en ongedwongen testrit is voorzien van uw favoriete drankje, snack én muziek. Na afloop van de proefrit ontvangt u een hoogwaardige tablettas uit de lifestyle-collectie van de Nieuwe Citroën C4.

CITROËN VINDT DE GEZINSAUTO OPNIEUW UIT

In 2020 zet Citroën zijn elektrische offensief voort met de Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch en de Nieuwe Citroën C4: een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en de keuze uit een 100% elektrische aandrijving of benzine- of dieselmotoren.

De Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch en de Nieuwe Citroën C4 zijn de waardige vertegenwoordigers van een lijn compacte Citroën-berlines die al 92 jaar geschiedenis schrijven.

Citroën C4

HET DESIGN VAN DE CITROËN C4

EEN ASSERTIEVE STIJL, EEN UNIEKE IDENTITEIT

C4-Design

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door:

 • Het elegante en vloeiende design van een hatchback met de lifestyle kenmerken van een SUV: een aerodynamisch silhouet, geraffineerde lijnen met eigenzinnige details, een nieuwe lichtsignatuur voor en achter

 • De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen en gespierde vormen.

 

Voorzijde

Zijaanzicht

Achterzijde

Personalisatiemogelijkheden

Een innovatieve en hightech voorzijde

Een innovatieve en
hightech voorzijde

De Citroën C4 kenmerkt zich door een energieke en assertieve stijl:

 • Een hoge en fraai gewelfde motorkap
 • Een voorzijde met de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën: een V-vormige lichtsignatuur, over twee niveaus verdeelde koplampen en verchroomde chevrons die over de gehele breedte van de auto doorlopen
 • Een ontwerp waarin de Citroën 100% LED Vision-technologie voor de dagrijverlichting, de koplampen en de mistlampen fraai tot uiting komt


Een dynamische en stoere achterzijde

Een dynamische en stoere achterzijde

De achterzijde van de auto heeft een dynamische en stoere vormgeving die tegelijkertijd een grote bagageruimte (380 l) toelaat.

Met zijn schuin geplaatste achterruit, aerodynamische spoiler en door een glanzend zwart paneel met elkaar verbonden achterlichten ziet de Nieuwe Citroën C4 er innovatief en onderscheidend uit. En ook achter zien we een nieuwe V-vormige led-lichtsignatuur.
Een aerodynamisch silhouet

Een aerodynamisch silhouet

Het aerodynamische silhouet en de soepele en tegelijkertijd gespierde carrosserielijnen geven de auto een compact, krachtig en karaktervol uiterlijk.

De korte overbouw voor en achter, de grote wielen (diameter van 690 mm) en de bodemvrijheid van 156 mm (groter dan die van de concurrentie) staan garant voor een uniek hoog voorkomen dat even karaktervol als uitgesproken is.

Citroën C4 - Garnissage

31 kleurcombinaties voor de carrosserie

 • 7 carrosseriekleuren: Polar White, Obsidian Black, Steel Grey, Platinium Grey, Elixir Red, Caramel Brown en Iceland Blue
 • 5 Color Packs: Glossy Black, Vapor Grey, Textured Grey, Anodised Red en Anodised Blue. De laatste is voorbehouden aan de Nieuwe ë-C4 - 100% elektrisch

EEN NIEUWE COMFORTERVARING

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Rijcomfort
Rijcomfort

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Zitcomfort
Zitcomfort

De innovatieve Advanced Comfort Seats, die uniek zijn voor Citroën, zijn voorzien van:

• Een 15 mm dikke toplaag van schuimmateriaal die direct zacht aanvoelt en veel steun biedt

• Een laag schuimmateriaal met hoge dichtheid voor een optimaal comfort: betere demping van trillingen, geen neiging tot doorzakken bij lange ritten en een lange levensduur

Leefcomfort
Leefcomfort

De Nieuwe Citroën C4 combineert zijn handige compacte buitenmaten met een ruim interieur. Zo beschikken de achterpassagiers over veel knieruimte (198 mm).

Comfort voor de geest
Comfort voor de geest

De Nieuwe Citroën C4 is leverbaar met een groot elektrisch glazen zonnedak dat voor aangenaam veel licht in het interieur zorgt.

Gebruikscomfort
Gebruikscomfort

De Nieuwe Citroën C4 blinkt uit in gebruikscomfort dankzij 20 intuïtieve rijhulpsystemen die het rijden vergemakkelijken. Daarnaast beschikt de auto over 6 connectiviteitstechnologieën.

DE VERING MET PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS®

EC4-CAC

 

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Het werkingsprincipe ervan is eenvoudig. Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant: één voor de uitgaande slag en één voor de ingaande slag van de vering. Hierdoor kent de vering twee werkingsfasen, afhankelijk van de mate van in- en uitveren:

 • Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u het gevoel dat de auto de oneffenheden in het wegdek volledig gladstrijkt: het vliegend tapijt-effect.
 • Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen. De aanslagen dempen op progressieve wijze de bewegingen, zonder stoten aan het einde van de veerweg. De hydraulische aanslag absorbeert de energie die vrijkomt bij dergelijke veerbewegingen. De auto deint daarom niet na en de passagiers merken nauwelijks niets van de oneffenheden in het wegdek.

HANDIGE EN SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

De Nieuwe Citroën C4 kenmerkt zich ook door het leefcomfort dat hij zijn inzittenden biedt: een ruim interieur, praktische opbergmogelijkheden en handige voorzieningen.

 

 

Smart Pad Support®

Middenconsole

Opbergruimte achter

Bagageruimte

De Smart Pad Support®

De Smart Pad Support®

De voorpassagier beschikt in de Nieuwe Citroën C4 over unieke opbergmogelijkheden en voorzieningen:

De Smart Pad Support Citroën is een handige in het dashboard geïntegreerde uitklapbare houder waarin de voorpassagier een tablet kan bevestigen om hier onderweg veilig gebruik van te kunnen maken.

In het dashboard, vóór de passagier, is een lade aangebracht waarin bijvoorbeeld een tablet kan worden opgeborgen.

De middenconsole

De middenconsole

De hoge en brede middenconsole biedt een groot aantal opbergmogelijkheden:

 • Een zone voor het draadloos opladen van apparaten, ideaal voor het opbergen en opladen van uw smartphone 2 USB-aansluitingen
 • Een groot opbergvak in het voorste deel van de console dat met een klep kan worden opgedeeld
 • Een sleuf vóór de versnellingshendel waarin verschillende kleine voorwerpen kunnen worden opgeborgen
 • Een grote centrale opbergruimte met een afdekscherm en twee bekerhouders
 • Een ruim opbergvak onder de verschuifbare middenarmsteun vóór.
Ruimte achterin

Ruimte achterin

De Nieuwe Citroën C4 heeft:

 • Een ruim interieur om de achterpassagiers een optimaal comfort te kunnen bieden, met onder andere een knieruimte van 198 mm, een record in dit segment
 • Handige opbergmogelijkheden zoals: een sleuf in de armsteun, bekerhouders, enz.
 • Tot wel 2 USB-aansluitingen.
Een grote bagageruimte

Een grote bagageruimte

Met zijn inhoud van 380 liter en zijn praktische vormen voldoet de bagageruimte van de Nieuwe Citroën C4 aan de eisen van de kopers in dit segment.

Dankzij de in twee posities te plaatsen vloerplaat kan de bagageruimte worden onderverdeeld en beschikt u over een vlakke laadvloer als de achterbank is neergeklapt. De vloerplaat kan ook schuin worden geplaatst om het inladen te vergemakkelijken.

CONNECTIVITEIT

EC4-C4-Connectivity

 

De Nieuwe Citroën C4 biedt het beste op het gebied van connectiviteit:

 • 10'' touchscreen tablet met stemherkenning waarmee u toegang heeft tot het multimediasysteem, de telefoon, de airconditioning en de navigatie
 • Connect Play met de Mirror Screen-technologie koppelt uw smartphone aan de auto worden en geeft het scherm ervan weer op het touchscreen van de auto. Compatibel met Apple CarPlay™
 • Draadloos opladen van uw smartphone
 • Connect Assist: de gratis diensten SOS en Assistance die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat bij pech, bij onwel worden van een van de inzittenden of bij een ongeval de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn
 • Connect Nav: 3D Connect-navigatiesysteem van de nieuwe generatie
 • ConnectedCAM Citroën®: na de Citroën C3 en de Citroën Aircross SUV zijn de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100 % ëlectric en de Nieuwe Citroën C4 de volgende modellen die zijn uitgerust met deze connectieve camera voor het maken van foto's of video's van gebeurtenissen onderweg

 

Citroën Connect Play

Citroën Connect Play

Met de Mirror Screen-technologie, die compatibel is met Apple CarPlay™ en Android Auto, kan een smartphone aan de auto worden gekoppeld en het scherm ervan worden weergegeven op het touchscreen van de auto. Zo heeft de bestuurder via het touchscreen gemakkelijk en rechtstreeks toegang tot de multimediabestanden en compatibele apps van zijn smartphone.

Citroën Connect Nav

Citroën Connect Nav

Met het 10 inch touchscreen kunt u alle media-, telefoon- en navigatiefuncties bedienen. Het 3D-navigatiesysteem Citroën Connect Nav, dat via spraakcommando's kan worden aangestuurd, geeft u dankzij TomTom Traffic in real time informatie over de verkeerssituatie, de beschikbaarheid en tarieven van parkeerplaatsen op uw route, enz. Bovendien kan het systeem u onderweg met visuele waarschuwingen en geluidssignalen op de hoogte houden van gevarenzones.

 

 

Citroën Connect Assist

Citroën Connect Assist

Connect Assist bestaat uit een noodoproep- en pechhulpoproepservice met plaatsbepaling van de auto. Bij een ongeval of een andere situatie waarbij dringend ingrijpen is vereist, kunnen dankzij deze services de benodigde hulpdiensten worden opgeroepen. Bij een zware aanrijding gebeurt dit automatisch, maar een inzittende kan dit ook zelf doen door op de SOS-toets te drukken. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder een speciaal abonnement, gratis gebruikmaken van deze service.

 

 

TECHNOLOGIEËN

C4-Tableau de Bord

20 RIJHULPSYSTEMEN

De Nieuwe Citroën C4 is leverbaar met 20 rijhulpsystemen die het dagelijks leven gemakkelijker en het rijden veiliger, comfortabeler en extra ontspannen maken.

 

Head-up kleurendisplay

Head-up kleurendisplay

Het head-up kleurendisplay projecteert belangrijke rijinformatie in kleur op een inklapbaar, doorzichtig scherm in het gezichtsveld van de bestuurder.

HighWay Driver Assist

HighWay Driver Assist

Dit systeem combineert de Adaptive Cruise Control met Stop & Go-functie met het Active Lane Departure Warning System en regelt zowel de snelheid als de koers van de auto. Het systeem neemt een deel van de taken over van de bestuurder, die alleen nog maar op de weg hoeft te blijven letten en, conform de regelgeving, zijn handen op het stuurwiel moet houden. Hij kan op elk moment de controle over de auto weer overnemen door te remmen of aan het stuurwiel te draaien.

Park Assist

Park Assist

De Park Assist helpt u een voor uw auto geschikte parkeerplaats parallel aan of dwars op de rijbaan te vinden en voert, zodra een plaats is gevonden, de parkeermanoeuvre automatisch uit. U hoeft alleen maar de snelheid van de parkeermanoeuvre te regelen met het gas- en rempedaal.

100% ELEKTRISCH, BENZINE OF DIESEL

Citroën ë-C4

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric biedt u de sensatie van stil, moeiteloos, dynamisch en zorgeloos elektrisch rijden:

 • Motor van 100 kW (136 pk)
 • Direct beschikbaar koppel van 260 Nm
 • In 30 minuten* opladen tot 80% van de capaciteit van het accupakket, voor een actieradius van tot wel 350 km (WLTP-cyclus)
 • Een 50kWh-accupakket waarvan wij gedurende 8 jaar of 160.000 km een minimale laadcapaciteit van 70% garanderen.

 

* Via een openbaar laadpunt van 100 kW.

Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 is leverbaar met benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d-normen:

 • Soepel en efficiënt rijden
 • Bij de benzinemotoren hebt u de keuze uit vermogens van 100 tot wel 155 pk
 • Dieselmotoren van 110 en 130 pk
Automatische transmissie EAT8

Automatische transmissie EAT8

De automatische transmissie EAT8 met 8 versnellingen wordt bediend via een nieuwe selectiehendel van geguillocheerd metaal. Hiermee kunt u gemakkelijk de drie standen R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit) selecteren. Daarnaast zijn er twee toetsen:

• P om de parkeerstand in te schakelen,
• M om de handbediende stand in te schakelen (bij auto's met een benzine- of dieselmotor),
• of B om de Brake-modus in te schakelen bij de ë-C4.

FOTOTHEEK

REVIEWS VAN CITROËN C4

AD

Het AD noemt de Nieuwe Citroën C4 ‘comfortabel en vol karakter’, en geeft een 8,7 als eindcijfer.

AutoReview

Volgens Autoreview is de Nieuwe Citroën C4 een beetje vreemd, maar wel lekker: “Enerzijds is de Nieuwe C4 een ouderwets eigenwijze Citroën. Hij vertoont zelfs een paar retro-trekjes. Het levert een verrassend smakelijke cocktail op.”

ZERauto.nl

ZERauto.nl is erg enthousiast over de nieuwe Citroën ë-C4: “In de basis is de Citroën C4 weer een echte Citroën. Lekker eigenwijs, origineel van vorm, bijzonder comfortabel en ook nog heel praktisch.”

Autoweek.nl

Autoweek.nl geeft in hun eerste rij-impressie met de Nieuwe Citroën C4 aan: “Het comfort slaat niet door, wordt niet sompig en de oneffenheden worden heel mooi weggefilterd.”

MINIATUURVERSIES NIEUWE CITROËN C4

Bent u fan van de Citroën C4? Dan bent u vast ook weg van de miniatuurversie! Ontdek de nieuwe Citroën C4 in een schaal van 1:64, die leverbaar is in de volgende kleuren: Brun Caramel, Blanc banquise, Rouge Elixir en Bleu Iceland. Hij is ook leverbaar in 1:43.
miniatuurversie nieuwe Citroën C4
Top