Verwijzing in seconden

CITROËN GAAT VERDER MET DE C-SERIES MODELLEN

Na de C3 Aircross SUV, C4 Cactus, nieuwe C3 en de C5 Aircross SUV komt Citroën met de nieuwe Citroën Grand C4 SpaceTourer C-Series, die de C van het merk Citroën, de kenmerkende Comfort handtekening en het designkarakter van de modellen weerspiegelt. Een auto die gewaardeerd wordt vanwege het innovatieve ontwerp, het veercomfort, de panoramische voorruit, vijf individuele en intrekbare achterstoelen, waaronder drie stoelen van dezelfde breedte in rij twee die naar voren geklapt kunnen worden en verschuifbaar zijn. Dit biedt een kofferbakinhoud van tot wel 1.851 liter. De Grand C4 SpaceTourer heeft bovendien maar liefst 15 rijhulpsystemen.

Een moderne en technologische stijl

Een moderne en technologische stijl

Het energieke en innovatieve ontwerp van de Citroën Grand C4 SpaceTourer wordt versterkt door de kenmerkende C-series badge in reliëf onder de achteruitkijkspiegels. Deze kleuren zijn allemaal beschikbaar voor deze speciale serie: Polar White, Onyx Black, Sand, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red en Alchemy Blue. Ze worden gecombineerd met de kenmerkende zilveren dakbogen van het model.

Een interieur specifiek voor de “C-series”

De soft-touch bekleding van het instrumentenpaneel en de deurpanelen passen perfect bij de grijze stoffen zittingen met rode stiksels en labels van de C-series. Heldere zwarte deurbeugels, speciale vloermatten voor en achter met rode stiksels en C-series dorpelbekleding maken het pakket compleet. Verder is de Grand C4 SpaceTourer C-Series ook voorzien van connectiviteitstechnologieën zoals Connect Nav, Connect Play, Onyx Black spiegelkappen en zwarte 17" ZEPHYR diamant lichtmetalen velgen.
Een interieur specifiek voor de “C-series”
Top