CITROËN

Verwijzing in seconden

STEL UW CITROËN GRAND C4 SPACETOURER SAMEN

Stel uw Citroën Grand C4 SpaceTourer samen, de gezins-MPV met een dynamisch en modern uiterlijk. Kies het uitrustingsniveau, de motoruitvoering, de designelementen en de uitrusting die bij u passen en creëer zo de MPV die perfect op uw wensen aansluit.

Beschikbare uitrustingsniveaus van de Citroën Grand C4 SpaceTourer

U kunt in de configurator kiezen uit 3 uitvoeringen: Feel, Shine en Shine Pack. Elk uitrustingsniveau is beschikbaar met verschillende motoren, interieurambiances, opties en accessoires. Aan u de keuze! 

Leverbare motoruitvoeringen

Bij de Citroën Grand C4 SpaceTourer kunt u kiezen uit één benzinemotor (PureTech 130 S&S) en twee dieselmotoren (BlueHDi 130 of 160 S&S) en voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de EAT8-automaat. Deze transmissie schakelt op het ideale moment om zo het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te beperken.

Interieur- en exterieurdesign

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is leverbaar in verschillende carrosseriekleuren, Blanc Banquise, Gris Platinium, Gris Acier, Rouge Rubi, Bleu Forêt, Noir Onyx en Sable, om aan ieders smaak te kunnen voldoen. Voor wat betreft het interieur kunt u kiezen uit meerdere ambiances en bekledingen van stof met ledereffect of nerfleder in verschillende kleuren (beige, grijs of tweekleurig beige en zwart).

Afmetingen van de Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een bijzonder praktische gezins-MPV. De grote bagageruimte met handsfree achterklep is daarvan een fraai voorbeeld. Door de brede opening is de bagageruimte uitstekend toegankelijk. Hij heeft een inhoud van 645 tot wel 704 liter (als de achterstoelen naar voren zijn geschoven) en biedt de mogelijkheid voorwerpen tot 2,5 m lang te vervoeren.

Beschikbare uitrusting

De Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt standaard over een rijke comfort- en veiligheidsuitrusting met onder andere een met nerfleder bekleed stuurwiel, dakrails, Active Safety Brake en nog veel meer. Voor nog meer comfort kunt u kiezen voor allerlei optionele voorzieningen en accessoires, zoals de voorstoelen met massagefunctie, het Pack Enfant en het panoramadak.

Top