Verwijzing in seconden

EEN ONDERSCHEIDENDE EN ONGEKEND COMFORTABELE EN VEELZIJDIGE SUV

  

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, Color Packs en lichtmetalen velgen. Naast de al bekende 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen doen de van de Citroën C5 Aircross SUV bekende Advanced Comfort Seats en een nieuw 9 inch touchscreen hun intrede.

 

EEN NOG KRACHTIGER DESIGN

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Design

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft een geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde met het nieuwe gezicht van Citroën, dat voor het eerst is toegepast op de Nieuwe Citroën C3. De verchroomde "doubles chevrons" zijn doorgetrokken in de richting van de led-koplampen die meer licht geven en de veiligheid verhogen. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft ook een nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - 70 mogelijke combinaties

70 KLEURCOMBINATIES

Voor het exterieur zijn er nog meer personalisatiemogelijkheden met 70 mogelijke combinaties, waarbij er keuze is uit 7 carrosseriekleuren, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Voor de achterste zijruiten zijn er in combinatie met de Color Packs 3 nieuwe decoraties leverbaar:

• Uitgevoerd in Orange bij het Color Pack Anodised Orange,

• in Natural White bij het Color Pack Natural White,

• Met jaloezie-effect in Chrome bij de Color Pack Shiny Black en Anodised Dark Blue.

EN DE PERSONALISATIE GAAT VERDER IN HET INTERIEUR

STANDAARDAMBIANCE

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Standaardambiance

Warmgrijze stoelbekleding in combinatie met bijpassend dashboard met fijne textuur.

AMBIANCE URBAN BLUE

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Ambiance Urban Blue

Blauwe stoelbekleding van stof en kunstleder, met aan de bovenzijde van de rugleuningen een strook met een chevron-motief, in combinatie met een in blauw kunstleder uitgevoerd dashboardpaneel.

AMBIANCE METROPOLITAN GRAPHITE

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Ambiance Metropolitan Graphite

Stoelbekleding van zwart kunstleder met gevlamd grijze stof, met aan de bovenzijde van de rugleuningen een strook met een getextureerde lichte "woody"-look, in combinatie met een in gevlamd grijze stof uitgevoerd dashboardpaneel.

AMBIANCE HYPE GREY

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Ambiance Hype Grey

Stoelbekleding van grijs leder en zwart kunstleder, in combinatie met een in grijs kunstleder uitgevoerd dashboardpaneel en een strook met een chevron-motief en sierstiksels in de vorm van chevrons aan de bovenzijde van de rugleuningen.

ADVANCED COMFORT SEATS

NET ALS THUIS

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Advanced comfort Seats

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort met de nieuwe Advanced Comfort Seats, die leverbaar zijn in combinatie met de ambiances Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey. Deze zien er niet alleen comfortabel uit, maar zitten ook heerlijk dankzij de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal. Dankzij de toevoeging van schuimmateriaal met een hoge dichtheid bieden ze ook een uitstekend ergonomisch comfort door het lichaam goed te ondersteunen, wat vooral merkbaar is bij lange ritten.

RUIMTE EN FLEXIBILITEIT

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - Volop ruimte voor alle inzittenden

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt volop ruimte voor alle inzittenden. De beenruimte achterin en de hoofdruimte zijn onovertroffen in zijn segment. Ook zijn flexibiliteit is ongekend, dankzij de verschuifbare en in twee afzonderlijke delen neerklapbare achterbank en de tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel die het mogelijk maakt om een laadvloer met een lengte van 2,40 m te creëren. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt bovendien over een royale bagageruimte van 410 liter die kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter. De nieuwe middenconsole is voorzien van een groot opbergvak dat voor zowel de voor- als achterpassagiers bereikbaar is en met een schuifdeksel kan worden afgesloten.

12 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt 12 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken, zoals Grip Control met Hill Descent Assist en het head-up kleurendisplay waarop alle belangrijke rij-informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder wordt weergegeven.

NIEUW 9 INCH TOUCHSCREEN

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV - nieuw 9 inch touchscreen

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is uitgerust met een nieuw 9 inch touchscreen dat extra bedienings- en gebruiksgemak biedt.

5 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV -  Connectiviteit

In de Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV kunt u draadloos uw smartphone opladen. De compatibele apps van uw smartphone kunnen ook op het touchscreen van de auto worden weergegeven dankzij de Mirror Screen-functie die compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay™. De auto beschikt ook over de nieuwe generatie van het Connect Nav-navigatiesysteem en de Citroën Connect Box die u in geval van pech of een ongeval in contact brengt met een gespecialiseerde alarmcentrale.

4 ZUINIGE MOTORVARIANTEN

Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV -  motorvarianten

De avontuurlijke en hightech Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is leverbaar met zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV biedt keuze uit twee PureTech-benzinemotoren (110 en 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (110 en 120 pk). De PureTech 110 S&S-benzinemotor en BlueHDi 110 S&S-dieselmotor zijn leverbaar in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de PureTech 130 S&S-benzinemotor en BlueHDi 120 S&S-dieselmotor zijn leverbaar in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6.

REVIEWS VAN NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad test de Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV en beantwoord de vragen: “Veel auto voor weinig? Deze extra stoere SUV kán een prijsknaller zijn.”

Rijtesten

Rijtesten zegt: Je kiest een C3 Aircross niet zomaar, maar maakt een bewuste keuze voor excentriek design en veel comfort.

AutoZine

AutoZine concludeert: Citroën heeft de C3 AirCross comfortabeler gemaakt. Alhoewel nieuwe stoelen en een nieuw infotainment-systeem kleine aanpassingen lijken, zijn het wel zaken die veel en intensief worden gebruikt.

BOEK EEN COMFORTABLE TEST DRIVE!

Word in de watten gelegd met uw favoriete drankje en snack tijdens de Comfortable Test Drive in de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV!

Wilt u ook een Comfortable Test Drive in de Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV maken? Klik op de knop hieronder, vul het formulier in en wij nemen op korte termijn telefonisch contact met u op voor het plannen van een testritafspraak. Om uw testrit extra comfortabel te maken is de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV voorzien van een snack en een drankje. Na afloop van de proefrit ontvangt u een thermosfles uit de Citroën lifestyle collection cadeau! 

Top