Verwijzing in seconden

PLUG-IN HYBRID: ULTIEM COMFORTABEL RIJDEN

De Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV vergroot het rijplezier dankzij de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten (actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) en een onbeperkte actieradius voor langere ritten dankzij de benzinemotor.

Met de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kunt u profiteren van een korting op de motorrijtuigenbelasting.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRID

In een stad geparkeerde Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

NUL CO2-UITSTOOT EN NUL GELUID

 • Bij de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid wordt de 180 pk PureTech-benzinemotor gekoppeld aan de automatische transmissie EAT8 en een elektromotor met een vermogen van 81,2 kW (110 pk). Het systeemvermogen bedraagt 225 pk.
 • Dankzij het direct beschikbare koppel van 360 Nm kunt u op elk moment soepel en snel accelereren.
Achteraanzicht van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid op een weg bij de zee

100% EFFICIËNT RIJDEN

 • Bij de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid wordt de 180 pk PureTech-benzinemotor gekoppeld aan de automatische transmissie EAT8 en een elektromotor met een vermogen van 81,2 kW (110 pk). Het systeemvermogen bedraagt 225 pk.
 • Dankzij het direct beschikbare koppel van 360 Nm kunt u op elk moment soepel en snel accelereren.
Man die zijn Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid oplaadt via een wallbox

DAGELIJKS OPLADEN

 • Voor de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid zijn er verschillende gebruiksvriendelijke en praktische oplaadmogelijkheden.
 • Het opladen gaat het snelst via een wallbox. In combinatie met de optionele Mode 3-kabel kunt u uw auto via een wallbox in minder dan 2 uur volledig opladen als uw auto is voorzien van
 • Wij raden u aan uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid elke dag op te laden om optimaal te profiteren van zijn gebruiksmogelijkheden.

ACTIERADIUS

BELANGRIJKSTE FACTOREN DIE DE ACTIERADIUS VAN UW AUTO BEÏNVLOEDEN

Pictogram van een snelheidsmeter dat de rijsnelheid symboliseert

DE SNELHEID

Bij 130 km/h neemt de elektrische actieradius van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid met de helft af vergeleken met de WLTP-actieradius.

Pictogram van een thermometer dat de temperatuur symboliseert

DE TEMPERATUUR

De weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius van uw auto. Het gebruik van de verwarming of airconditioning kost namelijk energie.

Pictogram van een stuurwiel dat de rijstijl symboliseert

DE RIJSTIJL

Door soepel en schokvrij te rijden optimaliseert u de actieradius van het accupakket van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid.

Pictogram van lading en een koffer dat de belading van de auto symboliseert

DE BELADING VAN DE AUTO

Het vervoeren van voorwerpen op het dak of van zware lading heeft ook invloed op het verbruik van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid.

BEKIJK WAT DE LAADTIJD VAN UW NIEUWE C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID IS

Bekijk wat de laadtijd is van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid afhankelijk van de verschillende beschikbare oplaadmogelijkheden.

MODUS "LADEN"

EENVOUDIG EN PRAKTISCH

De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan heel eenvoudig worden opgeladen:
 • Achter de klep van de laadaansluiting, in het linker achterspatbord van de auto, bevindt zich een controlelampje dat de status van het laadproces aangeeft. Het opladen kunt u ook op afstand volgen via de My Citroën-app.
 • Via het touchscreen of de My Citroën-app kunt u het opladen van de auto programmeren om zo te kunnen profiteren van het dalurentarief.
 • De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte.
  Laadaansluiting met led van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid
  Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid die wordt opgeladen via een wallbox

  LAADOPLOSSINGEN

  GEMAKKELIJK DAGELIJKS OPLADEN

  De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan op verschillende manieren worden opgeladen:
 • Via een normaal stopcontact wordt het accupakket in ca. 4 uur opgeladen.
 • Via een wallbox van 32 A in combinatie met de optionele lader van 7,4 kW kost het opladen minder dan 2 uur. U vindt wallboxen op de openbare weg en in sommige parkeergarages, maar u kunt ook een wallbox bij u thuis laten installeren. 100kW-laadpunten zijn niet geschikt voor de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid.


 • De installatie van een wallbox bij u thuis kan door Citroën worden geregeld, in samenwerking met ENGIE.

  BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN UW NIEUWE C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

  Bekijk wat de actieradius van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is afhankelijk van de rijsnelheid, de temperatuur en uw rijstijl.

  MOTORISATIE

  Moeiteloos, ontspannen en soepel rijden

  De Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV vergroot het rijplezier dankzij de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten (actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) en een onbeperkte actieradius voor langere ritten dankzij de benzinemotor.

  De geëlektrificeerde automatische transmissie ë-EAT8 schakelt ongekend soepel en biedt veel rijplezier, mede dankzij het direct beschikbare koppel van 360 Nm."

  Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Motorisation-1500x470
  Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Motorisation-1500x470

  3 RIJMODI

  EEN IDEAAL GEPLAATSTE KEUZESCHAKELAAR OP DE MIDDENCONSOLE

  Op de middenconsole van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is de keuzeschakelaar voor de rijmodus aangebracht. U kunt kiezen uit 3 modi:
 • Electric: De auto rijdt 100% elektrisch tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Hierbij ervaart u een totale geruisloosheid en een ongekende souplesse. U beschikt over een elektrische actieradius van tot wel 55 km (WLTP-cyclus).
 • Plug-in Hybrid: In deze modus wordt de aandrijving door de elektromotor en/of de verbrandingsmotor automatisch geregeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.
 • Sport: De auto levert optimale prestaties doordat de elektromotor de verbrandingsmotor ondersteunt, zodat u desgewenst kunt beschikken over het totale systeemvermogen van 225 pk en een totaal koppel van 360 Nm.
 • E-Toggle-selectiehendel van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid
  Vrouw achter het stuur van een Citroën C5 SUV Aircross SUV Plug-in Hybrid

  INTUÏTIEVE INTERFACES

  TE PERSONALISEREN DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL EN NIEUW TOUCHSCREEN

  De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid beschikt over schermpagina's die specifiek zijn voor elektrisch rijden:
 • Op het digitale instrumentenpaneel worden de laadtoestand en de actieradius van het accupakket, de vermogensmeter en de energiestromen weergegeven.
 • Op het 10 inch touchscreen kunnen de werkingsstatus van het systeem en de instellingen voor het geprogrammeerd opladen van het accupakket en de voorverwarming/-koeling van het interieur worden weergegeven. En daarnaast ook de instellingen van de functie eSave, waarmee u een bepaalde elektrische actieradius achter de hand kunt houden voor later gebruik.
 • APPS

  HANDIGE CONNECTED SERVICES DIE DAGELIJKS VAN PAS KOMEN

  Man die de My Citroën-app op zijn smartphone bekijkt

  MY CITROËN-APP

  Via uw smartphone waarop de My Citroën-app is geïnstalleerd kunt u de laadtoestand en de resterende actieradius van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid checken. U kunt er ook het opladen mee programmeren en de voorverwarming/-koeling mee instellen.

  Laadpunten op de Free2Move-app van een smartphone

  FREE2MOVE-APP

  Via de Free2Move-app kunt u de service Charge My Car gebruiken. Hiermee hebt u toegang tot meer dan 260.000 laadpunten in Europa. Bovendien wordt de locatie van voor uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid geschikte laadpunten op de app weergegeven.

  ONTSPANNEN REIZEN MET DE NIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

  U kunt altijd op de kaart de locatie van voor uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid geschikte laadpunten in uw omgeving of op uw route weergeven.

  Top