Verwijzing in seconden

Wat gaat er boven een camper als u met het hele gezin op avontuur wilt gaan? En wat gaat er boven een Citroën als u met volle teugen van uw vakanties wilt genieten?

Comfort, technologie, hulp onderweg: u kunt zorgeloos op reis!

Citroën werkt samen met een groot aantal Europese camperfabrikanten en levert speciaal voor de constructie en inrichting van uw camper ontwikkelde basisvoertuigen (bestelwagen/chassis-cabine/Plancher Cabine).

ÉÉN VOERTUIG VOOR ALLE GEBRUIKSDOELEINDEN

GA MET UW CAMPER OP AVONTUUR

In samenwerking met Pössl heeft Citroën op basis van SpaceTourer de Campster ontwikkeld, een veelzijdige en gezellig ingerichte camper waarmee u ontspannen en comfortabel kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

BEKIJK DE VIDEO OVER CITROËN SPACETOURER CAMPSTER

Design

DESIGNCitroën SpaceTourer, Citroën Jumpy en Citroën Jumper hebben een bijzonder moderne vormgeving, waarin de nieuwste stijlkenmerken van het merk zijn geïntegreerd:
 • De chevrons die optisch doorlopen in de koplampen
 • De dagrijverlichting
 • De vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit


 • Met personaliseringsmogelijkheden zoals de lichtmetalen velgen en in de kleur van de carrosserie gespoten bumpers kunt u uw camper helemaal op basis van uw persoonlijke smaak configureren.

  COMFORT

  Lange reizen of korte uitstapjes: dankzij het al sinds de oprichting van Citroën in 1919 toonaangevende comfort van het merk reist u altijd comfortabel en ontspannen.

  Zo bieden wij:

 • Een uitnodigend interieur waarvan de gebruiksvriendelijkheid nog verder kan worden vergroot met de optionele draaibare voorstoelen, met praktische en gemakkelijk toegankelijke opbergruimtes.
 • Een lay-out van de bedieningsorganen waarmee de bestuurder alles wat hij nodig heeft binnen handbereik of in het zicht heeft: hoog geplaatste versnellingshendel, centraal touchscreen,
 • Rijhulpsystemen die het rijden extra ontspannen maken: touchscreen, achteruitrijcamera, Hill Start Assist, snelheidslimietherkenning, grootlichtassistent.
 • Comfort
  Motoren Camping Cars

  MOTOREN

  Al onze modellen bieden keuze uit verschillende motoren, zodat er altijd een uitvoering is die optimaal aan uw wensen beantwoordt.

  Deze moderne motoren, waarvan het vermogen uiteenloopt van 120 tot 180 pk, worden geproduceerd in Trémery (Frankrijk) en geleverd in verschillende Citroën-modellen zodat u altijd verzekerd bent van een optimale verkrijgbaarheid van onderdelen. Al onze motoren zijn voorzien van de modernste SCR/AdBlue®-technologie, voldoen aan de strenge Euro 6-emissienorm en combineren dat met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.

  Deze motoren zijn bij uitstek geschikt voor lange ritten en hebben niet vaker dan elke 2 jaar of elke 50.000 km een onderhoudsbeurt nodig. Voor het vervangen van de distributieriem hoeft u slechts eens in de 10 jaar of 150.000 km naar de werkplaats te komen.

  Wij nodigen u graag uit voor een proefrit bij uw camperdealer zodat u zelf de geruisloosheid en souplesse van onze motoren kunt ervaren.

  EEN CAMPER OP MAAT

  1500x646_Camping_Car_Profil

  Bij Citroën kunt u terecht voor verschillende typen campers in verschillende lengtes en hoogtes, op basis van de modellen SpaceTourer, Jumpy en Jumper.

  Op basis van de chassis cabine-uitvoering of een kaal chassis is Jumper optioneel ook leverbaar met een tot 1,98 m vergrote spoorbreedte achter. Dat maakt een bredere camperopbouw en meer flexibiliteit voor de inrichting van uw camper mogelijk.

  Met al deze mogelijkheden kunt u een camper configureren die perfect op uw behoeften en wensen aansluit!

  DOOR CITROËN ERKENDE CAMPERFABRIKANTEN

  U kunt kennismaken met de campers op Citroën-basis bij het distributienetwerk van de door Citroën erkende camperfabrikanten.
  Citroën Erkende Camperfabrikanten

  -

  Dankzij de door Pössl verzorgde inrichting biedt Spacetourer the Citroënist concept volop mogelijkheden om elke dag van de vrijheid te genieten.

  ASSISTANCE EN VERLENGDE GARANTIE

  Zorgeloos eropuit!
  ZORGELOOS EROPUIT!

  CITROËN CAMPING-CAR ASSISTANCE

  Een goede service voor campergebruikers staat bij Citroën hoog in het vaandel. Met ons netwerk van 6000 Citroën Erkend Reparateurs in Europa zorgen wij ervoor dat uw auto altijd in goede handen is.

  Bij het Citroën-netwerk kunt u met elke camper van het merk terecht voor onderhoud en reparaties.

  Met Citroën Camping-car Assistance biedt Citroën een speciale pechhulpverlening voor campers waarbij het volgende is inbegrepen:

  • Reparatie ter plaatse,
  • Berging,
  • Leenauto,
  • Vergoeding van de reiskosten,
  • Voortzetting van de reis of vervoer terug naar huis,
  • Overnachting,
  • Repatriëring van de niet-gerepareerde auto uit het buitenland,
  • Voorschieten van de reparatiekosten

   

  Omslag: Europa, Eurazië en Noordwest-Afrika

  Citroën Garantieverlenging
  CITROËN GARANTIEVERLENGING

   

  Met het Citroën Garantieverlengingscontract kunt u tot wel 7 jaar genieten van de onbezorgde rust van de verlengde garantie. Bovendien blijft de restwaarde van uw auto optimaal. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • Vergoeding van de kosten voor onderdelen en arbeidsloon die voortvloeien uit de reparatie van mechanische, elektrische of elektronische defecten
  • 24/7 pechhulpverlening door Citroën Assistance

  Het is een flexibel contract:

  • Looptijd van 48 tot 84 maanden
  • Tot een maximale kilometerstand van 40.000 tot 140.000 km
  Top