Verwijzing in seconden

Citroën Connect Nav

Citroën Connect 3D-navigatiesysteem

-

Route-aanpassing in realtime, actuele verkeersinformatie, gevarenzones, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbare parkeerplaatsen... Alle services van een navigatiesysteem zijn verenigd in de Citroën Connect 3D-navigatiesysteem. Bovendien is de Citroën Connect 3D-navigatiesysteem ook voorzien van de Mirror Screen-functie, die compatibel is met Apple CarPlayTM en MirrorLink®, zodat u ook onderweg uw smartphone veilig kunt gebruiken.

Citroën Connected Services

De Citroën Connected Services voegen in realtime nuttige informatie over uw reis toe aan de navigatie, zodat u nog meer van de reis kunt genieten. Dit bespaart u tijd en zorgen. De vijf hieronder vermelde Connected Services zijn de eerste drie jaar kosteloos.

 

 

 

Realtime verkeersinformatie

Tankstations

Parkeren

Lokaal zoeken

Weer

Realtime verkeersinformatie

xx

Uw GPS is permanent verbonden met de TomTom verkeersinformatieservice en ontvangt elke twee minuten de meest recente informatie over de verkeerssituatie. Het systeem berekent zo de beste route naar uw bestemming, afhankelijk van de plaatselijke verkeerssituatie.

Citroën Connected Services: Realtime verkeersinformatie

Tankstations & Brandstofprijzen

Citroën Connected Services: Tankstations & Brandstofprijzen

_

Plan waar u onderweg of in de buurt van uw bestemming wilt tanken. Doordat de prijzen van alle tankstations worden weergegeven, weet u altijd het station met de laagste  brandstofprijs te vinden.

Beschikbare parkeerplaatsen

_

Laat uw Citroën naar een parkeerplek zoeken! Selecteer de door u gewenste parkeergelegenheid op uw route, bij uw bestemming of op elke willekeurige plaats op de kaart om het adres en de geldende prijzen te bekijken. Sommige locaties geven zelfs informatie over het aantal vrije parkeerplekken.

Citroën Connected Services: Beschikbare parkeerplaatsen

Points of Interest

Zoekt u een restaurant, een hotel, een toeristische attractie of iets anders? Er worden miljoenen POI’s (Points of Interest) op de kaart weergegeven. Zo vindt u alles wat u zoekt op uw route of bestemming. Wilt u meer informatie? Het systeem geeft u rechtstreeks toegang tot alle gegevens (volledig adres, telefoonnummer, website, enz.).

Citroën Connected Services: Points of Interest

Actueel weerbericht

-

Schijnt de zon nog als u bij het strand aankomt? Moet de regenjas mee op de zondagse wandeling?  Op al deze vragen kan de weersverwachtingsfunctie van uw Citroën Connect Nav-systeem antwoord geven.

Citroën Connected Services: Actueel weerbericht

Gevarenzones

Gevarenzones
.
Gevarenzones

 

De Connected Service Gevarenzones (ook Speedcam genoemd) is op de meeste nieuwe Citroëns sinds 2021 bij aanschaf inbegrepen indien de auto is voorzien van het Citroën Connect 3D-navigatiesysteem. Op overige Citroëns is de service tegen betaling beschikbaar via de Services Store. Gevarenzones geeft informatie over de locatie van ongeval-gevoelige of gevaarlijke weggedeelten, vaste of mobiele radarcontroles, trajectcontroles en roodlichtcamera’s. De service is beschikbaar in alle Europese landen waar dat is toegestaan (niet beschikbaar in Zwitserland en Duitsland). Bovendien kunt u hiermee ook radarcontroles doorgeven die u onderweg tegenkomt.

 

HOE WERKT HET?

Updates van kaartgegevens

UPDATES VAN KAARTGEGEVENS

Lifetime kaartupdates, maximaal 2 updates per jaar (indien beschikbaar) zijn gratis bij een onderhoudsbeurt, uitgevoerd door uw Citroën-dealer. Raadpleeg uw Citroën-dealer of de Citroën klantenservice (0800-2487636) voor de beschikbare updates.

Internetverbinding

INTERNETVERBINDING

De Connected Services zijn beschikbaar via de mobiele internetverbinding van de Citroën Connect Box. Hiervoor heeft u geen abonnement nodig, ook niet in het buitenland. Zodra u het contact aanzet, is het systeem verbonden met het internet.

Aanmeldingsprocedure

AANMELDINGSPROCEDURE

Na de aanschaf van uw nieuwe Citroën profiteert u drie jaar lang gratis van Connected Services. Log in op de Services Store en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor uw auto. Na afloop van de eerste 3 jaar kunt u dit abonnement in de Services Store verlengen.

PLAN UW ROUTE EN STUUR DEZE IN 1 KLIK NAAR UW CITROËN NAVIGATIESYSTEEM

Top