Verwijzing in seconden

Beleef het merk Citroën

Van het laatste nieuws, Citroën Racing, de concept cars tot aan de rijke historie van Citroën.

Technologie

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Concept cars

De concept cars zijn veel meer dan stijloefeningen van designers; ze verbeelden de ambities, waarden en creativiteit van Citroën. Met de concept cars werkt Citroën aan de toekomst van de auto.

Citroën Racing

Lees alles over Citroën Racing.

Milieu

Vanaf de start van het ontwerpproces tot schonere fabrieken en moderne recyclingtechnieken... bij elke fase in de levenscyclus van de auto probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto's te beperken.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Citroën.

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing.

Contact

Heeft u een vraag en wilt u graag contact opnemen met Citroën? Wij staan altijd voor u klaar.

Historie

Traction, 2CV, DS, SM, Picasso, DS modellen, innovatieve reclamecampagnes, sportieve successen... Al sinds 1919 zit creativiteit en technologie in het DNA van Citroën. Ontdek de rijke geschiedenis van Citroën in talloze foto's, filmpjes en verhalen.

Erfgoed

De rijke historie van Citroën loopt van 1919 tot het heden. In het Conservatoire Citroën in Aulnay-sous-Bois, even buiten Parijs, beheren de medewerkers een unieke collectie.

Top