Verwijzing in seconden

Beleef het merk Citroën

Van het laatste nieuws, Citroën Racing, de concept cars tot aan de rijke historie van Citroën.

Citroën Inspired By You

Al sinds de oprichting van het merk in 1919 laat Citroën zich door u inspireren. Uw leven en uw levensstijl vormen voor ons een bron van inspiratie. Wij zijn INSPIRED BY YOU.

Concept Cars

De concept cars zijn veel meer dan stijloefeningen van designers; ze verbeelden de ambities, waarden en creativiteit van Citroën. Met de concept cars werkt Citroën aan de toekomst van de auto.

Elektrisch en Hybride

Al vanaf de oprichting in 1919 maakt Citroën auto's voor een groot publiek bereikbaar. Ook nu het tijdperk van elektrische mobiliteit is aangebroken, is het merk klaar om daar zijn stempel op te drukken.

Milieu

Vanaf de start van het ontwerpproces tot schonere fabrieken en moderne recyclingtechnieken... bij elke fase in de levenscyclus van de auto probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto's te beperken.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Citroën.

Technologie

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing.

Contact

Heeft u een vraag en wilt u graag contact opnemen met Citroën? Wij staan altijd voor u klaar.

Top