Verwijzing in seconden
1800x681_concept-car-gtbycitroen

GTbyCITROËN concept car


GTBYCITROËN

OP DE GRENS VAN DE VIRTUELE WERELD

De GTbyCitroën concept car is gebouwd naar een digitaal ontwerp dat door CITROËN is ontwikkeld in samenwerking met Polyphony, het bedrijf achter het computerspel Gran Turismo 5.

EEN GESPIERDE CONCEPT CAR

GTbyCitroën - Een gespierde concept car

De GTbyCITROËN heeft een langgerekte carrosserie met slanke en vloeiende lijnen. Het gespierde uiterlijk wordt benadrukt door de zuiver gelijnde, aan de bovenzijde generfde flanken en de parelmoerlak.

Miniatuurversie concept car GT by Citroën 2008

Miniatuurversie concept car GT by Citroën 2008

Genoot u ook zo van het rijden met de GTbyCitroën in het computerspel Gran Turismo? U kunt hem nu ook zelf bezitten...

Deze voor zowel gamers als autosportliefhebbers inmiddels legendarische concept car is verkrijgbaar als miniatuurversie (3 inch-schaal), in de volgende drie kleuren: rood, zwart en wit.

Prijs: € 4,50EEN KRACHTIGE VOORZIJDE

De voorzijde is al even krachtig met zijn:

- brede luchtinlaatopeningen
- koplampen met blauwe LED-verlichting.

De carbon buitenspiegels op de slanke steunen lijken de lucht te doorklieven. Ze dragen bij aan de uitzonderlijk goede wegligging van de GTbyCitroën.

GTbyCitroën concept car - Een krachtige voorzijde

ELEGANTE CARROSSERIELIJNEN

GTbyCitroën concept car - Elegante carrosserielijnen

De brede voorruit loopt naadloos door tot aan het dak en de extreem lange, beweegbare spoiler. De vloeiende lijnen wekken de indruk dat de auto continu in beweging is. Alles straalt sportiviteit en beweging uit.

OPTIMALE LUCHTWEERSTAND

Uitzonderlijke rijsensaties

GTbyCitroën concept car - Uitzonderlijke rijsensaties

Bij het ontwerpen van deze concept car is bijzonder veel aandacht besteed aan een lage luchtweerstand en een vloeiende carrosserievorm, typisch sterke punten van CITROËN. Het resultaat is een dynamisch uiterlijk, een optimaal weggedrag en uitzonderlijk rijplezier.

Sportieve geest

GTbyCitroën concept car - Sportieve geest

Dankzij de bewust vloeiende lijnen, het originele ontwerp en het gebruik (in het computerspel) van de meeste toekomstige milieuvriendelijke technieken, is de GTbyCITROËN de perfecte interpretatie van sportiviteit volgens CITROËN.

Innovatieve uitrusting

GTbyCitroën concept car - Innovatieve uitrusting

De GTbyCitroën beschikt over innovatieve uitrusting, zoals grote luchtinlaatopeningen aan de voorzijde, een vlakke onderzijde, een beweegbare achterspoiler en een diffusor achter. Al deze voorzieningen dragen actief bij tot het verminderen van opwaartse druk en vooral het verlagen van de luchtweerstand. Daardoor ligt de auto stevig op de weg.

EEN KARAKTERVOL INTERIEUR

Het interieur past bij het dynamische en krachtige karakter van de GTbyCITROËN.

Finesse en dynamiek

GTbyCitroën concept car - Finesse en dynamiek

Het interieur van de GTbyCitroën biedt ruimte aan de bestuurder en een passagier. Er worden hoogwaardige, stevige materialen toegepast. De hightech cockpit is geïnspireerd op de wereld van de autosport.

Topsensaties

GTbyCitroën concept car - Topsensaties

Het interieur is voorzien van twee met doorgestikt, donkergekleurd leder beklede sportstoelen. Ze bieden de bestuurder en passagier veel steun en zorgen voor ongekend rijplezier. Het doorgestikte leder van de portierpanelen en de vloer versterkt de sportieve uitstraling van het interieur.

OPPERSTE CONCENTRATIE

De bestuurder kan de informatie direct aflezen op het head-up display terwijl hij zijn ogen op de weg gericht houdt. Dit draagt in hoge mate bij aan de veiligheid.

GTbyCitroën concept car - Opperste concentratie
Top