Verwijzing in seconden

DE COMBI'S VAN CITROËN

Zin om op pad te gaan met vrienden of om er een weekend op uit te trekken met het hele gezin? Maak dan kennis met het assortiment combi’s van Citroën. Als u erop uit trekt met 5 of meer personen, wilt u dat iedereen kan beschikken over een comfortabele zitplaats, zonder daarbij bagageruimte te verliezen. Met onze ruime combi's kan ieder gezinslid genieten van een heerlijke reis. Ook met 5 tot 7 zitplaatsen heeft u nog ruim de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Mocht u toch meer mee willen nemen, kunt u extra ruimte creëren door gebruik te maken van de flexibele inrichting van deze modellen. Ontdek ze hier en kijk welk model het beste bij u past.

Ultiem gemak voor iedereen

Als u er op uit gaat met het gezin wil je natuurlijk dat iedereen kan beschikken over een comfortabele zitplaats, zonder daarbij bagageruimte te verliezen. Met een ruime 7-zits auto kan ieder gezinslid genieten van een heerlijke reis. Ook met 7 zitplaatsen heeft u nog ruim de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Mocht u toch meer mee willen nemen, kunt u extra ruimte creëren door gebruik te maken van de flexibele inrichting van deze combi.

Verfijnde technologie in een 7-zitter

De combi's van Citroën maken gebruik van de nieuwste technologieën, die het voor u nog prettiger maken om de auto te besturen. Zo beschikt de Citroën Grand C4 SpaceTourer over een lane departure warning system, actief dodehoek detectiesysteem, active safety brake en snelheidslimietherkenning. Ook de technologie op het gebied van de motoren is zeer verfijnd. Hierdoor is de 7 zitter auto van Citroën nog zuiniger dan voorheen. De combi van Citroën is als beste uit de bus gekomen op brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Citroën
Grand C4 SpaceTourer

Ontdek Grand C4 SpaceTourer, de ruime combi van Citroën met een interieur dat de sfeer van een loft ademt. Tot wel 7 zitplaatsen in een licht interieur, een uitgebreide comfortuitrusting, een modulariteit waarmee aan alle wensen van het gezin wordt voldaan... En maximaal comfort voor alle inzittenden! Meer ruimte nodig? Geen probleem! Als de stoelen van de derde zitrij zijn weggeklapt, kunt u heel eenvoudig de inhoud van de bagageruimte variëren van 645 tot 704 liter door de stoelen van de tweede zitrij te verschuiven.

Grand C4 SpaceTourer

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde combi die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak. De Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De M en XL zijn standaard leverbaar met 5 zitplaatsen, de XL is uit te breiden tot wel 7 zitplaatsen! Geniet van het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort.

Citroën Berlingo

Citroën Jumpy Combi

Trekt u er graag op uit met de hele familie? Vervoert u ieder weekend het sportteam van uw kinderen? Of rijdt u simpelweg graag een minibus met een surplus aan ruimte en comfort? Dan is Citroën Jumpy Combi een zeer geschikte optie.

Deze minibus is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden. Met de uitzonderlijke modulariteit past Citroën Jumpy Combi zich aan aan al uw wensen en al uw toepassingen.

Citroën Jumpy Combi

Citroën Spacetourer Business Lounge

Met zijn strakke en elegante design wint de Citroën SpaceTourer Business Lounge direct het vertrouwen van uw klanten. Voorzien van extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken en vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren!

Citroën Spacetourer Business Lounge
Top