Verwijzing in seconden

100 JAAR CITROËN PRIVATE LEASE

Citroën is 100 jaar en trakteert! Tijdens 100 jaar Citroën profiteert u van extra voordelige private lease prijzen op onze voorraad én indien u graag een automaat rijdt, krijgt u die van ons cadeau! Dus kom snel naar de dealer en profiteer van ons Jubileumvoordeel!

Private Lease

WAT IS PRIVATE LEASE?

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C4 Spacetourer, Grand C4 Spacetourer, C5 Aircross SUV of C-Zero? Kies dan voor Citroën Private lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

In het maandelijks een vastgesteld leasebedrag zijn de volgende zaken zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Liever niet aan een lang contract?

Voor een vast bedrag per maand (€ 20) bieden we u flexibiliteit en nemen wij het risico over. Mocht er tussentijds dus iets zijn waardoor u afscheid moet nemen van uw nieuwe Citroën. Wel zo flexibel!

Wordt u klant?

Dan kunt u altijd uw contracten online in zien. Daarnaast kunt u meer informatie over onder andere administratieve wijzigingen en wat te doen bij schade hier raadplegen: https://privatelease.citroen.nl/al-klant

 

Brandstof

U betaalt alleen de brandstof

Citroën samenstellen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Citroën dealer

Gratis onderhoud bij uw eigen lokale Citroën dealer

Private Lease

Alles online regelen en inzage je contracten via Mijn Private Lease omgeving.

Citroën Private Lease - @Home Delivery

Als u alles heeft geregeld kunt u de auto thuis laten afleveren, wel zo gemakkelijk :)

Kijken of Private Lease voordeliger voor u is? Bereken hier uw auto kosten per maand.

 

 

Met 100 jaar Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën vanaf de volgende bedragen per maand*:

Citroën C1
Citroën C1
Private Lease vanaf € 199 p.m.
Citroën C3
Citroën C3
Private Lease vanaf € 289 p.m.
Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C3 Aircross SUV
Private Lease vanaf € 339 p.m.
Citroën C4 Cactus
Citroën C4 Cactus
Private Lease vanaf € 377 p.m.
Citroën C5 Aircross SUV
Citroën C5 Aircross SUV
Private Lease vanaf € 459 p.m.
Citroën Grand C4 SpaceTourer
Citroën Grand C4 Spacetourer
Private Lease vanaf € 486 p.m.
wk2919_blanc_610x340
.
wk2919_blanc_610x340
.
Top