Verwijzing in seconden

WAT IS PRIVATE LEASE?

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C4 Spacetourer, Grand C4 Spacetourer of C5 Aircross SUV? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

In het maandelijks een vastgesteld leasebedrag zijn de volgende zaken zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

 

Liever niet aan een lang contract?

Hiervoor bieden wij Private Lease FLEX: voor een vast bedrag per maand (€ 20) nemen wij het risico over, mocht er tussentijds dus iets zijn waardoor u afscheid moet nemen van uw Citroën. Wel zo flexibel!

 

Brandstof

U betaalt alleen de brandstof

Citroën samenstellen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Citroën dealer

Gratis onderhoud bij uw eigen lokale Citroën dealer

Private Lease

Alles online regelen en inzage je contracten via Mijn Private Lease omgeving.

Citroën Private Lease - @Home Delivery

Als u alles heeft geregeld kunt u de auto thuis laten afleveren, wel zo gemakkelijk :)

Kijken of Private Lease voordeliger voor u is? Bereken hier uw auto kosten per maand.

 

 

Heeft u al een Private Lease contract?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, lopende contract, administratieve wijzigingen en overige Private Lease gegevens.

 

 

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën vanaf de volgende bedragen per maand*:

Citroën C1
Citroën C1
Citroën C3
Citroën C3 (Feel Edition)
Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C4 Cactus
Citroën C4 Cactus
Citroën C5 Aircross SUV
Citroën C5 Aircross SUV
Citroën Grand C4 SpaceTourer
Citroën Grand C4 Spacetourer
wk2919_blanc_610x340
.
wk2919_blanc_610x340
.

* Bekijk voor meer informatie over de actievoorwaarden per model onze Private Lease actiepagina’s: https://www.citroen.nl/acties/personenautos/private-lease.html

Top