Verwijzing in seconden

CITROËN ASSISTANCE ELK JAAR OPNIEUW GRATIS*!

Bij autopech of een ongeval wilt u snel worden geholpen om uw reis weer kunnen vervolgen. Citroën Assistance staat voor u klaar! Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur vervoerd, ook als uw auto bij u thuis staat. Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

 

wk0221_Aftersales_citroen_assistance_1250x400

.

CITROËN ASSISTANCE: EEN RIANTE DEKKING

Met Citroën Assistance bent u in de volgende gevallen gedekt:

  • Autopech,
  • Ongeval,
  • Verlies autosleutels,
  • In de auto ingesloten sleutels,
  • Tanken van de verkeerde brandstof.

Citroën zet zich maximaal in om u in deze situaties weer op weg te helpen door u ter plaatse te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur te vervoeren. Als u langer dan een dag geen gebruik kunt maken van uw auto, wordt u een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van uw reis of zelfs een overnachting aangeboden.

 

Zorgeloos reizen

  • Citroën Assistance is actief in de gehele Europese Unie en in 15 andere landen en gebiedsdelen, zodat u zorgeloos naar elke bestemming kunt reizen met uw Citroën.
  • De services van Citroën Assistance gelden voor zowel de bestuurder als passagiers, en zijn van toepassing op een nieuw aangeschafte Citroën als occasion.
Citroen Assistance

Bel Citroën Assistance vanuit uw auto

Als uw auto is voorzien van de Citroën Connect Box, kunt u bij pech contact opnemen met Citroën Assistance door op de zwarte knop (met Citroën logo) in uw auto te drukken. De locatie van uw auto wordt direct doorgegeven, zodat u sneller geholpen kunt worden.

Als dringend medische hulp nodig is of als u getuige bent van een ongeval, kunt u contact opnemen met Citroën Assistance door op de rode SOS knop te drukken. Bij een aanrijding verstuurt uw auto automatisch een oproep naar Citroën Assistance. De medewerker kan vervolgens zo snel mogelijk de hulpdiensten naar u toesturen.
Citroen Assistance
MyCitroën app

MyCitroën app

U kunt ook 24/7 contact opnemen met Citroën Assistance via het nummer dat in de MyCitroën app is aangegeven bij rubriek "Contact & Assistentie". U kunt deze app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store.
Top