Verwijzing in seconden

Financiering en private lease

Bent u voor de aanschaf van uw nieuwe auto of occasion op zoek naar een goede autofinanciering? Dan is het goed om te weten dat Citroën een compleet pakket aan financieringsmogelijkheden voor u heeft. Speciaal voor particuliere rijders is er ook Private Lease van Citroën.

Autoverzekering

Citroën Assurance is een complete autoverzekering speciaal voor particuliere en zakelijke Citroën-rijders. U profiteert van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. En omdat u zelf uw verzekering op maat kunt samenstellen, betaalt u nooit te veel.

Bereken uw autokosten per maand

In een aantal eenvoudige stappen berekent u wat uw auto maandelijks kost. Aan de hand van een kostenspecificatie heeft u bovendien direct inzicht in de verdeling van uw maandelijkse autokosten.

Citroën Betaalplan

Citroen weet als geen ander dat uw mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Daarom bieden wij financieringsoplossingen om de aanschaf van uw (nieuwe) auto te vergemakkelijken.

Citroën Financial Lease

Citroën Financial en Operational Lease helpt u met het maken van de juiste keuze. Als ondernemer of beheerder van een wagenpark gaat u voor uitstraling, comfort en betrouwbaarheid. Op al deze punten scoort Citroën hoog als zakenauto. Maar ook onze interessante leasevormen passen in dat plaatje.

Citroën Private Lease

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Bekijk hier de tarieven.

Wat is Private Lease?

Klik hier voor meer informatie over private lease.

Top