Verwijzing in seconden

COMMERCIËLE GARANTIE VAN CITROËN

Uw Citroën wordt geleverd met een commerciële garantie die eventuele defecten als gevolg van een product- en/of fabricagefout aan uw auto dekt.

We zetten in 6 punten de werking van deze garantie voor u uiteen:

Garantie contractuelle

Waar kan ik informatie over garanties voor mijn auto vinden?

U vindt alle informatie in het onderhouds- en garantieboekje dat u bij de aflevering van uw Citroën heeft ontvangen.

Garantie contractuelle

Hoe werkt de garantie?

U heeft uw Citroën enige tijd geleden aangeschaft en nu doet zich een storing voor, u heeft een onvolkomenheid in de lak geconstateerd of de carrosserie vertoont op een bepaald punt sporen van doorroesten van binnenuit. Ga in dat geval met het onderhouds- en garantieboekje van uw auto naar een Citroën Erkend Reparateur. Alleen op basis van de diagnose van een Citroën Erkend Reparateur kan worden bepaald of de commerciële garantie het geconstateerde probleem dekt.

Garantie contractuelle

Wat zijn de mogelijkheden als ik mijn auto niet kan gebruiken vanwege een probleem dat onder de garantie valt?

Neem dan contact op met Citroën Assistance: zij kennen uw auto door en door en kunnen dan ook als geen ander het probleem zo snel mogelijk verhelpen. De kosten voor de reparatie ter plaatse of de berging naar de dichtstbijzijnde Citroën dealer (binnen een straal van 100 km) vallen binnen de garantie. Als het defect aan uw auto niet binnen twee uur kan worden verholpen, krijgt u een mobiliteitsoplossing aangeboden door de betreffende Citroën dealer.

Garantie contractuelle

Tijdens de aanschaf van mijn auto heb ik geen verlengde garantieverzekering afgesloten. Kan ik dat alsnog doen?

Ja, dat kan! U kunt de verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 2 jaar. U kunt hiervoor contact opnemen met uw Citroën dealer.

Garantie contractuelle

Ik verkoop mijn auto. Stopt de garantie dan?

De garantie is overdraagbaar en voor de nieuwe eigenaar zijn gedurende de resterende looptijd van het contract dezelfde voorwaarden van toepassing.

Garantie contractuelle

Ik heb een vraag over de garantie van mijn auto. Met wie moet ik contact opnemen?

U vindt de meeste informatie in het onderhouds- en garantieboekje dat u bij de aflevering van auto heeft ontvangen. Maar u kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met uw Citroën dealer.

Top