Doorgaan
 

 

FAQ OVER HET RESERVEREN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO

Wat gebeurt er als ik op de knop “Ja ik wil deze Citroën reserveren” klik?
Door het reserveringformulier in te vullen, stelt u een productieplaats veilig. Het Citroën-verkooppunt neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken om uw ideale ë-C4, ë-C4 X of ë-Berlingo samen te stellen en de reservering om te zetten in een uiterst scherp aanbod. Nadat u akkoord bent kunt u vanaf 1 januari een koop- of private lease contract afsluiten en per 10 januari met de hulp van het Citroën-verkooppunt de subsidieaanvraag indienen.
Welke financieringsmogelijkheden heeft Citroën

Citroën heeft de volgende 3 financieringsmogelijkheden:

PRIVATE LEASE
CITROËN BETAALPLAN
CITROËN BETAALPLAN MET RESTANTBETALING

Hoe kan ik gebruikmaken van de subsidie op elektrische auto's?
De milieusubsidie van de Rijksoverheid geldt zowel voor de aankoop als private lease van een volledig elektrische personenauto’s en bedraagt 2950 euro. De milieusubsidie heet officieel Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) en start op 10 januari 2023 totdat de subsidiepot op is. Als u nu vast een Citroën ë-C4, ë-C4 X of ë-Berlingo reserveert en u in samenspraak met het Citroën-verkooppunt uw reservering op 1 januari omzet in een daadwerkelijke aankoop, helpt uw Citroën-verkooppunt u met het verkrijgen van de milieusubsidie. 
Worden er reserveringskosten gerekend?
Nee, er worden geen reserveringskosten gerekend.
Waar vind ik de verkoopvoorwaarden?
Klik hier om de verkoopvoorwaarden te bekijken. Wij raden u aan om deze voorwaarden grondig door te lezen, zo heeft u een goed beeld van de procedure die gestart wordt nadat u het reserveringsformulier heeft ingevuld.