Doorgaan


Stel uw Citroën C4 of ë-C4 samen

Op zoek naar een compacte berline met een robuust en aerodynamisch uiterlijk? Personaliseer uw Citroën C4 of 100% elektrische Citroën ë-C4 met onze configurator en creëer zo de auto die bij u past en volledig op uw wensen aansluit. Van het uitrustingsniveau tot het uiterlijk en van de uitrusting tot de motoruitvoering: u kunt uw auto volledig aan uw eigen smaak aanpassen.
Beschikbare uitvoeringen
De Citroën C4 en Citroën ë-C4 zijn leverbaar in 5 uitrustingsniveaus: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elk uitrustingsniveau heeft zijn eigen voorzieningen en leverbare opties. Welke u ook kiest, uw auto beschikt altijd tegen een gunstige prijs over een royale standaarduitrusting waarbij comfort en veiligheid voorop staan.

Keuze van de motoruitvoering

Bij de Citroën C4 kunt u kiezen uit een groot aantal benzine- (PureTech 100, 130 of 155 S&S) en dieselmotoren (BlueHDi 110 of 130 S&S). Deze motoren van de nieuwste generatie voldoen natuurlijk aan de nieuwste Euro 6d-emissienormen. Ze worden geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak of een 8-traps automaat (EAT8). De Citroën ë-C4 beschikt over een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor en biedt u een actieradius van tot wel 350 km.

Interieur- en exterieurdesign

De Citroën C4 en Citroën ë-C4 zijn leverbaar in de kleuren Blanc Banquise, Noir Obsidien, Gris Platinium, Bleu Iceland, Gris Acier, Rouge Elixir en Brun Caramel. Voor de wielen kunt u, afhankelijk van het uitrustingsniveau, kiezen uit verschillende wieldoppen of lichtmetalen velgen, waaronder de 18 inch-velgen Aeroblade Dark of gepolijste velgen.

Voor het interieur kunt u kiezen uit zwarte, grijze, blauwe of rode stoffen bekleding voor een geraffineerde en elegante uitstraling.

Afmetingen

De Citroën C4 en ë-C4 bieden de bestuurder en passagiers royaal de ruimte, met onder andere een grote knieruimte achterin van 198 mm. Om van het interieur een echte leefruimte te maken is de auto voorzien van een groot aantal praktische opbergruimtes en vele connectiviteitsmogelijkheden. Zo beschikt iedereen over een USB-aansluiting. Met zijn compacte afmetingen is het een veelzijdige auto die zowel binnen als buiten de stad veel rijplezier biedt. De bagageruimte heeft een inhoud van 380 liter en een in 2 standen te plaatsen laadvloer. De achterbank kan in twee delen (1/3 - 2/3) worden neergeklapt.

Uitrusting en accessoires

De Citroën C4 en ë-C4 zijn standaard voorzien van een scala aan veiligheids- en comfortvoorzieningen, zoals het Safety Pack, de Hill Start Assist, het bandenspanningscontrolesysteem en de handsfree set. Afhankelijk van de uitvoering kunt u ook kiezen voor stuurwielverwarming, stoelverwarming, een glazen schuif-/kanteldak, het Pack Park Assist 360 enzovoort.