Doorgaan
Kenmerken van de C5 Aircross Hybrid en Plug-in Hybrid

C5 AIRCROSS HYBRIDE & PLUG-IN HYBRIDE

Online en bij een verkooppunt verkrijgbaar

Vanaf € 44.390 incl. BTW en BPM
Dankzij de C5 aircross Hybrid geniet u van een nieuw, eenvoudig en toegankelijk elektrisch aanbod zonder opladen. De plug-in hybride aandrijving van de C5 Aircross verhoogt het reiscomfort dankzij de voordelen van elektrisch rijden voor dagelijkse ritten tot 64 km (WLTP-cyclus) en een onbeperkte actieradius voor lange ritten dankzij de benzinemotor.

Tijdelijk met eProWallbox MOVE laadstation cadeau(i)Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Installatiekosten: €955 excl. btw / €1.155 incl. btw. Kosten Wallbox: €500 excl. btw /€605 incl. btw. 
Lees verder
0% UITSTOOT
In elektrische modus biedt de C5 Aircross Plug-in Hybrid u een stille, schokvrije en milieuvriendelijke rit zonder CO2-uitstoot en kunt u in stedelijke gebieden rijden die voor auto's met benzinemotor verboden zijn.   De 13,2 kW batterij wordt geleverd met 8 jaar of 160.000 km garantie op 70% van de laadcapaciteit. De C5 Aircross Hybrid 136 kan in elektrische modus in de stad, op de weg met een lichte aanraking of tijdens manoeuvres worden bestuurd. In de stad kan deze hybride versie tot 50% van de ritten in 100% elektrische modus afleggen, zonder uitstoot en zonder schokken. 
100% EFFICIËNT RIJDEN
De C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert een 180 pk PureTech-motor met een EAT8-automaat met een 81,2 kW (110 pk) elektromotor, voor een gecombineerd vermogen van 225 pk of 180 pk, afhankelijk van het aanbod dat u kiest. Hij levert een koppel van 360 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is en zorgt voor non-stop rijcomfort dankzij een gegarandeerd acceleratievermogen op elk moment. De 48V HYBRID-technologie optimaliseert de prestaties en het brandstofverbruik van de C5 Aircross, met een gemiddelde brandstofbesparing van 1 liter/100 km (dus 15%) ten opzichte van de PureTech 130 EAT8-benzinemotor. Deze motor is zeer efficiënt in stedelijke rijomstandigheden met een gemiddelde brandstofbesparing van bijna 30%. 
GEMAKKELIJK OPLADEN
De oplossingen voor het opladen van de C5 Aircross Plug-in Hybrid zijn eenvoudig, praktisch en gevarieerd.

De snelste manier om op te laden is met behulp van een Wall Box. Met een mode 3 kabel (optioneel) kunt u uw auto van 0% tot 100% opladen in minder dan 2 uur met de optionele 7,4 kW lader voor in de auto. Voor een optimaal gebruik raden wij u aan uw C5 Aircross Plug-in Hybrid elke dag op te laden. Omdat de batterij automatisch wordt opgeladen wanneer de auto afremt, maakt deze nieuwe motor het dagelijkse gebruik comfortabeler en zal hij klanten aanspreken die elektrische ritten willen ervaren zonder te hoeven opladen. 

REVIEWS OP CITROËN ADVISOR OVER DE C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

6 NOTE GLOBALE
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.5/5
4 De klanten hebben een beoordeling gegeven van {5] ster(ren)
1 De klanten hebben een beoordeling gegeven van {4] ster(ren)
1 De klanten hebben een beoordeling gegeven van {3] ster(ren)
0 De klanten hebben een beoordeling gegeven van {2] ster(ren)
0 (1) ster

Citroën
Advisor

C5 AIRCROSS HYBRIDE

Een gerust gevoel: zonder opladen is de elektrische ervaring naadloos en vloeiend.

Dankzij deze 48V Hybrid-technologie wordt gemengd of 100% elektrisch rijden zonder uitstoot geoptimaliseerd, wat meer rijcomfort, minder verbruik en minder CO2-uitstoot betekent.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRIDE

De veelzijdige Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert dankzij de 81,2 kW sterke elektromotor alle voordelen van 100% elektrisch rijden bij de dagelijkse kortere ritten (elektrische actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) met de actieradius van de PureTech 180 Stop & Start benzinemotor. Ook lange afstanden kunt u dus probleemloos afleggen. De geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie ë-EAT8 heeft een aangepast schakelprogramma voor nog soepeler en prettiger rijden. Er is keuze uit twee modi voor regeneratief remmen: Drive (stand D) en Brake (stand B). In de Brake-modus, die dynamischer werkt, wordt meer energie teruggewonnen als de bestuurder remt of het gas loslaat.

3 RIJMODI

Een ideaal geplaatste keuzeschakelaar op de middenconsole

Op de middenconsole van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is de keuzeschakelaar voor de rijmodus aangebracht. U kunt kiezen uit 3 modi:

  • Electric: De auto rijdt 100% elektrisch tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Hierbij ervaart u een totale geruisloosheid en een ongekende souplesse. U beschikt over een elektrische actieradius van tot wel 55 km (WLTP-cyclus).
  • Hybrid: In deze modus wordt de aandrijving door de elektromotor en/of de verbrandingsmotor automatisch geregeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.
  • Sport: De auto levert optimale prestaties doordat de elektromotor de verbrandingsmotor ondersteunt, zodat u desgewenst kunt beschikken over het totale systeemvermogen van 225 pk en een totaal koppel van 360 Nm.

BELANGRIJKSTE FACTOREN DIE DE ACTIERADIUS VAN UW AUTO BEÏNVLOEDEN

DE SNELHEID
Bij 130 km/h neemt de elektrische actieradius van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid met de helft af vergeleken met de WLTP-actieradius. 
DE TEMPERATUUR
De weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius van uw auto. Het gebruik van de verwarming of airconditioning kost namelijk energie. 
DE RIJSTIJL
Door soepel en schokvrij te rijden optimaliseert u de actieradius van het accupakket van uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid. 
DE BELADING VAN DE AUTO
Het vervoeren van voorwerpen op het dak of van zware lading heeft ook invloed op het verbruik van uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid. 

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN UW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Bekijk wat de actieradius van uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is afhankelijk van de rijsnelheid, de temperatuur en uw rijstijl.

MODUS "LADEN"

Eenvoudig en praktisch

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan heel eenvoudig worden opgeladen:

Achter de klep van de laadaansluiting, in het linker achterspatbord van de auto, bevindt zich een controlelampje dat de status van het laadproces aangeeft. Het opladen kunt u ook op afstand volgen via de My Citroën-app.
Via het touchscreen of de My Citroën-app kunt u het opladen van de auto programmeren om zo te kunnen profiteren van het dalurentarief.
De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte.

LAADOPLOSSINGEN

Gemakkelijk dagelijks opladen

De Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid kan op verschillende manieren worden opgeladen:
 

  • Via een normaal stopcontact wordt het accupakket in ca. 7 uur opgeladen.
  • Via een wallbox van 32 A in combinatie met de optionele lader van 7,4 kW kost het opladen minder dan 2 uur. U vindt wallboxen op de openbare weg en in sommige parkeergarages, maar u kunt ook een wallbox bij u thuis laten installeren.
     

100kW-laadpunten zijn niet geschikt voor de Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid.
 

De installatie van een wallbox bij u thuis kan door Citroën worden geregeld, in samenwerking met 50five by ENGIE.

BEKIJK WAT DE LAADTIJD VAN UW C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID IS

Bekijk wat de laadtijd is van uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid afhankelijk van de verschillende beschikbare oplaadmogelijkheden.

INTUÏTIEVE INTERFACES

Te personaliseren digitaal instrumentenpaneel en nieuw touchscreen

De C5 Aircross Hybrid en Plug-in Hybrid heeft speciale schermen voor het rijden in elektrische modus: -Het digitale display toont de laadstatus en de levensduur van de accu en biedt toegang tot de vermogensindicator en de energiestromen. -Het 10"" touchscreen toont de gebruiksstatus van het voertuig, de instellingen voor uitgesteld opladen van de batterij, de voorverwarming en de e-save functie, waarmee u voldoende batterijvermogen overhoudt om een vooraf bepaalde afstand in 100% elektrische modus te rijden, afhankelijk van de gekozen hybride versie.

APPS

Handige connected services die dagelijks van pas komen

My Citroën-app

Via uw smartphone met de MyCitroën-app kunt u de acculading en de resterende actieradius van uw C5 Aircross Plug-in Hybrid controleren en het dagelijks opladen en voorverwarmen plannen.

De Free2Move eSolutions app bevat het Charge My Car aanbod, waarmee u toegang krijgt tot meer dan 300.000 stations in Europa en beschikbare stations kunt vinden die geschikt zijn voor uw C5 Aircross Plug-in Hybrid.

Free2move-app

Via de Free2Move-app kunt u de service Charge My Car gebruiken. Hiermee hebt u toegang tot meer dan 260.000 laadpunten in Europa. Bovendien wordt de locatie van voor uw Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid geschikte laadpunten op de app weergegeven.

VIND COMPATIBELE LAADPUNTEN

Ontspannen reizen met de nieuwe Citroën C5 aircross suv plug-in hybrid

U kunt altijd op de kaart de locatie van voor uw Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid geschikte laadpunten in uw omgeving of op uw route weergeven.

ONS TEAM ZIT VOOR U KLAAR

Onze experts zitten klaar om u te helpen.

ALTIJD DICHTBIJ

Uw dichtstbijzijnde Citroën-verkooppunt: op minder dan 13 minuten* rijden
Uw dichtstbijzijnde Citroën-werkplaats: op minder dan 10 minuten* rijden
(*gemiddelde rijtijd)

EXPERTISE

Meer dan 114 Citroën-werkplaatsen
(in heel Nederland)

BEOORDELING

Beoordeling van onze After Sales Services: 4,4/5
(Advisor : Gecontroleerde klantbeoordelingen)