Doorgaan


Stel uw nieuwe Citroën ë-Spacetourer samen

De Citroën ë-SpaceTourer is leverbaar als 100% elektrische Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer. Om elke rit tot een waar genoegen te maken kunt u uw minibus met diesel- of elektromotor volledig naar eigen wens samenstellen: lengte, kleur, uitrusting, enz.

Beschikbare versies van de nieuwe Citroën ë-Spacetourer

De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer en Citroën SpaceTourer zijn leverbaar in de lengtes XS, M en XL en in de uitvoeringen Feel en Shine. Kies het uitrustingsniveau dat aansluit op uw wensen en profiteer van een rijke uitrusting.

Keuze van de motoruitvoering

De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer is voorzien van een accupakket van 50 of 75 kWh en beschikt over een automatische transmissie. De uitvoeringen met het 75kWh-accupakket hebben een actieradius van tot wel 330 km. Via een snellader kan het accupakket in 30 minuten tot 80% worden opgeladen. Bij de Nieuwe Citroën SpaceTourer hebt u de keuze uit twee BlueHDi-dieselmotoren met respectievelijk 145 en 180 pk. Beide zijn gekoppeld aan een Stop & Start-systeem en een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.

Interieur- en exterieurdesign

Kies voor uw minibus uit een van de vele karaktervolle kleuren: Blanc Banquise, Noir Perla Nera, Gris Platinium, Gris Acier, Brun Rich Oak en Sable.

De sobere stoffen bekleding Graphite geeft een interieur een prettige uitstraling en is bijzonder praktisch.

Afmetingen van de Citroën ë-Spacetourer

De Citroën ë-SpaceTourer en Citroën SpaceTourer zijn leverbaar in drie lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m).

De minibus is 1920 mm breed (2204 mm met uitgeklapte buitenspiegels) en 1890 mm hoog. Hij heeft een maximaal laadvolume van 4554 liter dankzij de neerklapbare stoelen. De 2/3 - 1/3 deelbare achterbanken staan garant voor een ongeëvenaarde flexibiliteit.

Beschikbare uitrusting

De apps My Citroën en Free2Move maken het dagelijkse gebruik van uw Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer extra gemakkelijk. De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer en Citroën SpaceTourer beschikken standaard over een groot aantal comfort- en veiligheidssystemen. Deze uitrusting kunt u naar eigen wens en behoefte uitbreiden met allerlei opties en accessoires.