Doorgaan


Stel uw nieuwe Citroën ë-Berlingo samen

Bent u op zoek naar een zeer ruime gezinsauto? Configureer hier de nieuwe Citroën ë-Berlingo door te kiezen uit de modellen M of XL en ontdek een ruime keuze aan prijzen, uitvoeringen, design en uitrustingen.
Beschikbare uitvoeringen
De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is leverbaar in 4 uitrustingsniveaus: Live, Live Edition, Feel en de  Shine. Elk uitrustingsniveau heeft zijn eigen voorzieningen en leverbare opties. Welke u ook kiest, uw auto beschikt altijd tegen een gunstige prijs over een royale standaarduitrusting waarbij comfort en veiligheid voorop staan.

Keuze van de motoruitvoering

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo beschikt over een elektromotor met een vermogen van 136 pk (100 kW), gekoppeld aan een automatische transmissie. 

Interieur- en exterieurdesign

De Citroën ë-Berlingo is beschikbaar in verschillende kleuren: Banquise Wit, Perla Nera Zwart, Platinium Grijs, Acier Grijs, Cooper Grijs, Sable of Deep Blue voor bepaalde uitvoeringen. In het interieur heeft u de keuze tussen verschillende stijlen en stoffen, waaronder standaard, Wild Green of Metropolitan Grey naargelang de uitvoering.

Afmetingen

Als zeer ruime gezinsauto is Citroën ë-Berlingo de kampioen van de opbergmogelijkheden en het vervoer, met een laadvolume tot 4000L en meer dan 3m laadlengte in maat XL. Zijn afmetingen komen overeen met zijn moduleerbaarheid: 4403mm lengte, 1848mm breedte en 1844mm hoogte. De achterstoelen kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden neergeklapt op de vloer. Er ontstaat dan een vlakke laadvloer.

Uitrusting en accessoires

De Citroën ë-Berlingo biedt standaarduitrustingen zoals de Coffee Break Alert, de snelheidsregelaar, de Active Safety Brake, airco en zoveel meer. Om uw comfort verder te verbeteren, kunt u kiezen uit verschillende uitrustingen en accessoires in optie, zoals het head-up display, de modutop, het Kinderpack enz.