Verwijzing in seconden

Bent u op zoek naar een auto die u van alle gemakken kan voorzien? Ontdek dan de mogelijkheden van een MPV, deze auto's zijn in vele situaties toepasbaar. Of u nu met het hele gezin op stap gaat of veel moet vervoeren, één van onze MPV modellen maken uw leven weer een stukje makkelijker. Onderaan deze pagina kunt u al onze MPV-modellen vergelijken en ontdekken

DE MPV-MODELLEN VAN CITROËN

Zoekt u een auto die ideaal is voor korte dagelijkse ritten, maar ook voor lange reizen, vakanties met het hele gezin of om bijvoorbeeld de kinderen naar hun weekendactiviteiten te brengen? Dan is een kennismaking met het assortiment MPV's van Citroën en hun bijzonder doordachte flexibiliteit beslist de moeite waard. Met hun innovatieve design en hun comfortabele en flexibele interieur met vele opbergmogelijkheden zijn de MPV's van Citroën uitermate praktische auto's die ook qua rijplezier, veiligheid en rijsensaties bijzonder veel te bieden hebben.

 

Wanneer is een auto een MPV?

Een MPV, ook wel Multiple Purpose Vehicle genoemd, is een auto die is geschikt voor meerdere doeleinden. In de praktijk verschilt het aantal mogelijkheden per model, maar een voorwaarde is dat deze modellen moeten beschikken over tenminste 7 zitplaatsen. Deze 7-persoons auto's zijn vaak ruim van opstelling en zijn ideaal voor een groot gezin. Het ruime interieur van een MPV-auto is vaak te verstellen naar gelang de situatie. Verder bestaat er nog een ander soort MPV, namelijk: de minibus. Dit zijn MPV-modellen met meer dan 8 zitplaatsen.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MPV EN SUV?

Een SUV (Sports Utility Vehicle) is een ruime gezinsauto, die er uit ziet als een terreinauto. Verder kunt u een SUV herkennen aan het feit dat deze luxer en hoger zijn dan terreinwagens. Een SUV is geschikt om over een hobbelig terrein te rijden, maar is ook uitstekend om zich op de openbare weg te begeven. Voor het gebruik in zeer ruw gebied zijn deze modellen minder gebruikelijk. Het verschil tussen een SUV en MPV zit vooral in het ruime interieur en de mogelijkheid om wel 7 personen mee te nemen. Bekijk de SUV pagina voor meer informatie.

Citroën C4 SpaceTourer

C4 SpaceTourer is een moderne en praktische MPV voor het hele gezin, dankzij intelligente rijhulpsystemen, zijn rijsensaties, de filosofie achter het comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma), zijn efficiency en zijn veiligheid. Citroën C4 SpaceTourer nodigt u uit om op reis te gaan. Hij is het antwoord op al uw mobiliteitsbehoeften. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar via Private Lease, bekijk de mogelijkheden!

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën
Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer is een MPV met 7 zitplaatsen die zich dagelijks bewijst als de ideale gezinsauto. Met zijn zee van ruimte, talloze opbergmogelijkheden en ongekende flexibiliteit nodigt Citroën Grand C4 SpaceTourer u uit om er comfortabel en veilig op uit te trekken met uw gezin of met vrienden. Deze 7-zitter is niet alleen ruim, maar ook nog eens heel zuinig met de BlueHDi dieselmotor of PureTech bezinemotoren.

Citroën Grand C4 SpaceTourer
Top