Verwijzing in seconden

-01_1800x681_Intro2.jpg

 

Nog nooit was het zo eenvoudig om een route aan te maken, uw agenda te beheren en u te informeren over het onderhoud van uw Citroën. Met de nieuwe MyCitroën App is dit, en nog veel meer, mogelijk. Bovendien is ook deze service helemaal kosteloos.

 

MyCitroën is een verzameling services waarvoor elke bestuurder van een nieuwe of gebruikte Citroën zich kosteloos kan aanmelden. De smartphone-app MyCitroën geeft in één oogopslag een overzicht van alle gegevens van uw auto. Denk hierbij aan het instructieboekje, brandstofverbruik en een onderhoudsschema. Met MyCitroën kunt u ook een route plannen of de parkeerplaats van uw auto terugvinden via de navigatiefunctie van uw smartphone. U kunt via de app ook direct contact opnemen  met een medewerker van Citroën Assistance.

 

De MyCitroën App is gratis te downloaden in de appstore van Google en Apple.

 

PRAKTISCHE FUNCTIES VOOR HET DAGELIJKSE GEBRUIK VAN UW AUTO

IK VIND MIJN AUTO

-04_520x293_Geolocalisation.jpg

Met de functie "Geolokalisatie" van de MyCitroën App vindt u uw auto altijd weer gemakkelijk terug... De app leidt u naar de exacte locatie van uw auto!

IK BEHEER MIJN RITTEN

consulter les statistiques d’un itinéraire

Tijdsduur, afgelegde kilometers, brandstofverbruik... De functie "Rijden" geeft u uitgebreide informatie over al uw ritten. Personaliseer uw rittypen en bekijk de statistieken van alle door u afgelegde trajecten. Een bijzonder handige tool voor bestuurders die hun resultaten willen verbeteren en een meer verantwoorde rijstijl willen aanhouden.

MIJN GEPERSONALISEERDE ONDERHOUDSSCHEMA

Het bladeren in het onderhoudsboekje en het vergeten van onderhoudsbeurten behoren nu tot het verleden! Met de MyCitroën App kunt u in één klik alle informatie over het onderhoud van uw auto bekijken: garantie, kilometerstand, aan uw rijstijl aangepaste data voor toekomstig onderhoud enz.

U bent direct verbonden met uw favoriete verkooppunt. Maak een afspraak bij hem of vraag een offerte op; hij zal u zo snel mogelijk antwoorden. En als u meer zekerheid wilt over uw keuze, aarzel dan niet de reviews van Citroën-klanten over de verschillende verkooppunten bij u in de buurt te bekijken.

Eenvoudiger, veiliger en praktischer!

Mijn gepersonaliseerde onderhoudsschema

MIJN AUTOGEGEVENS

Mijn autogegevens

Met de mobiele MyCitroën App kunt u snel alle documentatie over uw auto bekijken. Via het tabblad "Auto" hebt u bijvoorbeeld rechtstreeks toegang tot informatie over de door u afgesloten servicecontracten of de voor uw auto beschikbare servicecontracten.

Knippert er een lampje op het instrumentenpaneel? Geeft de auto een waarschuwingsmelding? Met de MyCitroën App kunt u in één klik de boorddocumentatie van uw auto openen en onze tips bekijken zodat u niet voor kleine problemen naar uw dealer hoeft te gaan.

Stilstaand op de vluchtstrook bladeren in een instructieboekje is niet meer nodig: u vindt alles op uw smartphone.

GEBRUIKERSONDERSTEUNING

-

Pech, aanrijding, klacht? Geen paniek! U kunt in de My Citroën App uw favoriete werkplaats instellen zodat u er met één klik contact mee kunt opnemen of een afspraak mee kunt maken. Via de pagina"Contact & Ondersteuning" kunt u ook snel contact opnemen met de klantenservice of de Assistance-service die 24/7 voor u paraat staat.

assistance utilisateur

Top