Verwijzing in seconden

Verlengde garantie

CITROËN VERLENGDE GARANTIE & SERVICECONTRACTEN

Geen zorgen over onvoorziene kosten

Met de verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive kunt u de twee jaar fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar. De Citroën Erkend Reparateur verhelpt dan gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen. Daarnaast betekent regulier onderhoud bij uw dealer ook dat u pechhulp verlening heeft in heel Nederland. U kunt deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode  van 24 maanden.

MyCITROËN FreeDrive is toegesneden op uw persoonlijke situatie. Naast de keuze voor de looptijd en het aantal kilometers, kunt u de verlengde garantieverzekering uitbreiden met de volgende bouwstenen:

 • Voorgeschreven onderhoud
 • Vervanging van slijtagedelen
 • Een jaarlijkse aircocheck
 • Het Citroën-bandencontract

Via deze website kunt u met behulp van onderstaande configurator de premie berekenen voor de verlengde garantie van uw auto (= bouwsteen 1). U kunt deze hier ook direct aanvragen en afsluiten. Wilt u een verlengde garantie afsluiten inclusief een onderhoudsabonnement (= bouwsteen 2 of 3), dan kunt u contact opnemen met uw Citroën-dealer.

Citroën Verlengde Garantie & Servicecontracten

CITROËN SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACT OP MAAT

Wilt u de MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uitbreiden tot een servicecontract op maat? Kies dan één of meerdere bouwstenen van het MyCITROËN FreeDrive servicecontract:

Onderhoud

wk0221-Onderhoud-480x270

Onderhoud

Kiest u voor deze bouwsteen, dan worden ook de reguliere onderhoudsbeurten gedekt door MyCITROËN FreeDrive. Al het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door de Citroën Erkend Reparateur.

Slijtagedelen

wk0221-Slijtagedelen-480x270

Slijtagedelen

U kunt de bouwsteen Onderhoud uitbreiden en ook het vervangen van slijtagedelen onderbrengen in MyCITROËN FreeDrive. Onder de bouwsteen slijtagedelen vallen alle slijtagedelen met uitzondering van de banden.

Bandencontract

wk0221-BANDEN-480x270

Banden

In het bandencontract van MyCITROËN FreeDrive zitten zomerbanden, winterbanden, bandenwissels, de opslag van uw banden, evenals de reguliere vervanging van uw banden. Dit alles voor een vaste, lage prijs.

Jaarlijkse aircocheck

wk0221-AIRCO-CHECK----REINIGING-480x270

Airconditioning

Voor een goede werking van de airconditioning van uw auto is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Met deze bouwsteen van MyCITROËN FreeDrive wordt het aircosysteem jaarlijks uitgebreid gecontroleerd.

DE VOORDELEN VAN MYCITROËN FREEDRIVE

 • Grip op uw autokosten.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week pechhulpverlening met Citroën Assistance NL-basis.
 • Persoonlijke service tegen scherpe tarieven.
 • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling zonder extra kosten.
 • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de Citroën Erkend Reparateur.
 • De dekking van de garantieverzekering is nagenoeg gelijk aan de fabrieksgarantie.
 • Alle werkzaamheden die onder de garantie vallen zijn voor rekening van Citroën.

MEER WETEN?

Een myCitroën FreeDrive servicecontract inclusief onderhoud en/of vervanging van slijtagedelen kunt u tot één jaar na aanschaf van uw nieuwe Citroën afsluiten bij uw Citroën-dealer of uw Citroën Erkend Reparateur, maar in ieder geval voor de eerste onderhoudsbeurt. Wanneer u alleen de myCitroën FreeDrive verlengde garantie wilt afsluiten, kan dat tot twee jaar na aanschaf van uw nieuwe Citroën.

 

Citroën werkt voor de garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive samen met Allianz Global Assistance.

 

MyCITROËN FreeDrive - Algemene voorwaarden verlengde garantie

MyCITROËN FreeDrive - Algemene voorwaarden onderhoudscontract

MyCITROËN FreeDrive - Algemene voorwaarden onderhoudscontract incl. slijtagedelen

Bereken uw tarief

Top