Verwijzing in seconden

De bandenservice van Citroën

Pneus

Natuurlijk vindt u veiligheid, een goede wegligging en rijplezier belangrijk!

Wij bieden een ruim assortiment banden en deskundig advies, zodat u bent verzekerd van de juiste banden voor uw auto en budget.

  • Compleet aanbod: zomerbanden, all-season banden en winterbanden,
  • Verschillende merken, van premium tot budget.
  • Alle bandenmaten,
  • Deskundig advies op basis van uw rijgedrag, kilometrage en budget.
Pneus Citroen

Onze vakmensen kennen uw auto als geen ander en weten precies welke banden voor uw auto geschikt zijn. Wij controleren uw banden, voorzien van u van advies en bieden een offerte op maat voor het vervangen en/of balanceren van uw banden.

Pneus Citroen

Winterbanden: veiligheid boven alles

Wist u dat de grip van zomerbanden minder wordt bij temperaturen beneden de 7°C? Bij een snelheid van 50 km/u op een besneeuwd wegdek is uw remweg dan al snel 30m korter! Laat u zomerbanden daarom tijdig vervangen. Kom langs bij de Citroën dealer voor advies over winterbanden of all-season banden voor uw auto.

wk5020_Aftersales_bandenopslag_747x322

Opslag van uw banden

Wilt u bij het wisselen van het seizoen, ook wisselen van banden. Maar heeft u geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Geen zorgen, wij helpen u graag bij het opslaan van de banden die u op dat moment niet gebruikt. U banden worden gereinigd en gecontroleerd op slijtage om vervolgens goed opgeslagen te worden. Ook ontvangt u van ons een bericht zodra het weer tijd wordt om uw banden te wisselen.

Banden

Banden zijn van levensbelang

Banden zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw auto: ze vormen het enige contactpunt tussen uw auto en het wegdek en moeten maar liefst 300 keer hun eigen gewicht kunnen dragen!
Het rijden met geschikte banden (voor de auto en het seizoen) biedt dan ook veel voordelen:
• Veiligheid:kortere remweg, minder kans op aquaplaning, veiliger rijden onder winterse omstandigheden,
• Wegligging: meer grip bij accelereren, remmen en sturen,
• Meer rijcomfort
• Een lager brandstofverbruik,
• Geen bandenproblemen bij een APK-controle.

EUROREPAR Reliance

VERSTANDIGE & BETAALBARE KEUZE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Citroën Erkend Reparateur nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de beschikbaarheid en prijzen voor uw auto en uw budget.

 

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

 

Forfait pneumatiques Kwaliteit/Prijs Forfait pneumatiques Veiligheid
Forfait pneumatiques Levensduur Forfait pneumatiques Grip op een nat wegdek
Forfait pneumatiques Brandstofverbruik Forfait pneumatiques Geluidcomfort

 

EUROREPAR Reliance

MICHELIN E.PRIMACY

ECO VERANTWOORD, GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

Ontdek de eerste CO2-neutrale MICHELIN band op het moment van aanschaf: de MICHELIN e.Primacy! Deze eco-verantwoorde en zuinige band garandeert alle prestaties waar MICHELIN banden om bekend staan: veiligheid, grip en levensduur. Naast een laag brandstofverbruik en CO2-uitstoot, biedt de band voor elektrische voertuigen een groter accubereik. Een belangrijke bijdrage hieraan wordt geleverd door de lage rolweerstand en diverse energiebesparende technieken van de MICHELIN e.Primacy*.

EEN VERANTWOORDE KEUZE, OOK VOOR UW PORTEMONNEE
Met de Michelin e.PRIMACY banden kunt u tot wel €80 aan brandstofkosten besparen en de actieradius van een elektrische voertuig tot wel 7% te vergroten!* Kom gerust langs bij de Citroën dealer voor meer informatie over MICHELIN e.PRIMACY banden.

MAAK KANS OP EEN MICHELIN DINER BON
Test uw kennis over deze nieuwe Michelin band en maak kans op een Bongo bon “Michelin Sterrenrestaurants” t.w.v. €149,90 en geniet van een heerlijk  gastronomisch verrassingsdiner voor 2 personen. Meedoen is eenvoudig! Klik op onderstaand formulier, beantwoord de vragen en maak kans.**

*Voor meer informatie verwijzen we u naar www.michelin.nl.

**Bekijk hier de actievoorwaarden.

MICHELIN e.Primacy band

BANDENVERZEKERING

wk0521_assurance-pneu_1500x500

Hebt u zojuist een nieuwe auto aangeschaft of gaat u uw banden vervangen en wilt u een bandenverzekering afsluiten om uw mobiliteit te garanderen en uw financiën te beschermen? Dan is de Bandenverzekering van PSA Insurance Solutions een uitstekende oplossing.

Deze verzekering dekt vanaf slechts € 3,50 per jaar de vervangingskosten van een band als deze niet te repareren blijkt te zijn. U kunt zelfs de kosten voor de wieluitlijning, de montage en de reparatie aan de dekking toevoegen. Bovendien kunt er ervoor kiezen uw velgen mee te laten verzekeren als u kiest voor het derde niveau. U kunt deze verzekering in enkele muiskliks volledig online afsluiten.

Top