Verwijzing in seconden

UW ONDERHOUDSPLAN

Veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto

Goed onderhoud vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Volg daarom het onderhoudsplan van Citroën, dat wij speciaal voor uw auto hebben ontwikkeld. Alle werkzaamheden staan erin beschreven, met het voorgeschreven interval.

Onderhoudsplan voor uw Citroën

Regulier onderhoud houdt uw Citroën in optimale conditie. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare auto die lang meegaat en minder verbruikt. En het allerbelangrijkste, dat u veilig en comfortabel op uw bestemmingen arriveert.

Om de veiligheid, prestaties en het comfort van uw auto te kunnen garanderen, dient u het onderhoudsprogramma voor uw Citroën op te volgen en uit te laten voeren door de experts van het Citroën netwerk. In het onderhoudsboekje staan alle uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en service intervallen aangegeven. Ook de fabrieksgarantie van uw auto is afhankelijk van het correct opvolgen en laten uitvoeren van onderhoudsbeurten.

Als onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd, dient dit in het onderhoudsboekje vermeld te worden. Zo heeft u altijd inzicht in uitgevoerde onderhoudsbeurten. Ook geeft het eventuele toekomstige kopers meer zekerheid en het garandeert een betere restwaarde.

Plan entretien

KIES VOOR HET CITROËN-DEALERNETWERK

Het onderhoudsplan voor uw auto is afhankelijk van verschillende criteria:

  • het model
  • de motoruitvoering
  • de kilometerstand
  • de leeftijd en
  • de gebruiksomstandigheden

Citroën raadt u aan het onderhoud van uw auto te laten uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur. Hij kan u adviseren over het onderhoud dat het beste past bij de gebruiksomstandigheden van uw auto.

Citroën Technisch Specialist die de olie van een auto ververst

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Om ervoor te zorgen dat u lang van uw Citroën kunt blijven genieten, biedt Citroën u speciaal op de leeftijd van uw auto en uw budget afgestemde onderhoudspakketten.

De prijzen zijn all-in, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Top