Verwijzing in seconden

Onderhoudsplan voor uw Citroën

Regulier onderhoud houdt uw Citroën in optimale conditie. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare auto die lang meegaat en minder verbruikt. En het allerbelangrijkste, dat u veilig en comfortabel op uw bestemmingen arriveert.

Om de veiligheid, prestaties en het comfort van uw auto te kunnen garanderen, dient u het onderhoudsprogramma voor uw Citroën op te volgen en uit te laten voeren door de experts van het Citroën netwerk. In het onderhoudsboekje staan alle uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en service intervallen aangegeven. Ook de fabrieksgarantie van uw auto is afhankelijk van het correct opvolgen en laten uitvoeren van onderhoudsbeurten.

Als onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd, dient dit in het onderhoudsboekje vermeld te worden. Zo heeft u altijd inzicht in uitgevoerde onderhoudsbeurten. Ook geeft het eventuele toekomstige kopers meer zekerheid en het garandeert een betere restwaarde.

Plan entretien

ONDERHOUD DOOR DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

Plan entretien

Het onderhoudsschema van uw auto is afhankelijk van een aantal criteria:

  • model
  • motoruitvoering
  • kilometerstand
  • leeftijd
  • gebruiksomstandigheden

Wij adviseren u het onderhoud aan uw auto uit te laten voeren door een Citroën Erkend Reparateur. Zij kennen uw auto tenslotte het beste en weten als geen ander welk onderhoudsschema voor uw auto en gebruiksomstandigheden het meest geschikt is.

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Om de betrouwbaarheid van uw Citroën onder de beste voorwaarden te kunnen garanderen, biedt Citroën onderhoudspakketten aan die passen bij de leeftijd van uw auto en uw budget.

"All-in" onderhoudspakketten tegen een vaste prijs.

 

Top