Verwijzing in seconden

Citroën bandenservice

Citroën bandenservice

Door te kiezen voor de juiste banden, kiest u voor veiligheid:

  • Meer grip en een goede wegligging
  • Invloed op de remweg
  • Lager brandstofverbruik
  • Optimaal rijcomfort

Bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan/ouderdom mogelijk. Laat uw banden daarom tussentijds controleren bij uw Citroën dealer. U kunt rekenen op een eerlijk advies. De Citroën technici kunnen u vertellen welke nieuwe banden, indien nodig, voor uw auto, rijstijl, gebruik én budget het meest geschikt zijn.

 

WINTER-, ZOMER- OF ALL-SEASON BANDEN?

In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om winterbanden onder de auto te plaatsen. Winterbanden zorgen voor meer grip, niet alleen op sneeuw maar ook op een nat wegdek in de herfst of winter.

Afhankelijk van uw rijgedrag en kilometrage in de winter, kunt u kiezen voor all-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. All-season banden zijn geen alternatief voor winterbanden, maar kan een alternatief zijn voor een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door, voor als u geen winterbanden nodig heeft. Let wel! In een aantal landen zijn winterbanden onder bepaalde omstandigheden verplicht. Laat u informeren door uw Citroen dealer.

 

EERLIJK ADVIES EN DESKUNDIGE MONTAGE

U kunt rekenen op een eerlijk advies en deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Citroën Erkend Reparateur uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

Citroën bandenwissel

EUROREPAR Reliance

VERSTANDIGE & BETAALBARE KEUZE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Citroën Erkend Reparateur nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de beschikbaarheid en prijzen voor uw auto en uw budget.

 

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

 

Forfait pneumatiques Kwaliteit/Prijs Forfait pneumatiques Veiligheid
Forfait pneumatiques Levensduur Forfait pneumatiques Grip op een nat wegdek
Forfait pneumatiques Brandstofverbruik Forfait pneumatiques Geluidcomfort

 

 

EUROREPAR Reliance
Originele Citroën onderdelen

ORIGINELE CITROËN ONDERDELEN

Originele Citroën onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om uw auto in topconditie te houden. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 1 jaar garantie.

Eurorepar onderdelen, goedgekeurd door Citroën

EUROREPAR ONDERDELEN

We bieden een compleet assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen, speciaal ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent tot ca. 30% goedkoper uit en krijgt 2 jaar garantie.

Top