Verwijzing in seconden

Distributieriem-/ketting vervangen

Distributieriem-/ketting vervangen

De distributieriem/-ketting zorgt ervoor dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor met elkaar verbonden zijn. De distributieriem/-ketting is van essentieel belang voor uw motor. Als de riem breekt, kan de motor onmiddellijk ernstig beschadigd raken. Voorkom onherstelbare schade en vertrouw uw auto toe aan onze Citroën technici. Zij kunnen de distributieriem/-ketting controleren en indien nodig vervangen. Er is altijd een distributieset die perfect past bij uw auto.

Vanaf €198 incl. BTW

Het vervangen van de distributieriem/-ketting in uw Citroën is specialistisch werk dat u het beste kan laten uitvoeren door een Citroën Erkend Reparateur. Zij kennen iedere Citroën van binnen en van buiten.

De distributieriem/-ketting wordt vaak in één keer als set met andere slijtagegevoelige onderdelen onder de motorkap vervangen. Bijvoorbeeld spanrollen en de waterpomp. Zo voorkomt u later extra kosten.

De kosten voor het vervangen van de distributieriem/-ketting is afhankelijk van uw type auto en de motor. U krijgt altijd vooraf een heldere all-in prijsopgave welke bestaat uit kosten voor de onderdelen en de arbeid.

Neem vrijblijvend contact op met de Citroën Erkend Reparateur voor meer informatie.
630x355-7decMatrice_ForfaitDistribution_FR2

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Maak eenvoudig online een afspraak of vraag een offerte aan. Uw Citroën Erkend Reparateur kan u voorzien van een prijsopgave, waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. Kom langs voor een controle zodat u met een veilig en comfortabel gevoel de weg op blijft gaan.

 

ORIGINELE CITROËN ONDERDELEN

Originele Citroën onderdelen

Originele Citroën onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om uw auto in topconditie te houden. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 1 jaar garantie.

EUROREPAR ONDERDELEN

Eurorepar onderdelen, goedgekeurd door Citroën

We bieden een compleet assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen, speciaal ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent tot ca. 30% goedkoper uit en krijgt 2 jaar garantie.

Top