Verwijzing in seconden

Citroën Ruitenwissers

wk5020_Aftersales_Ruitenwissers_1250x400

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen.Voor uw veiligheid en een optimaal zicht adviseren wij u uw ruitenwisserbladen elk jaar te vervangen. Zelfs als u uw auto langere tijd niet gebruikt, gaat de kwaliteit van de ruitenwisserbladen achteruit doordat het rubber gevoelig is voor warmte en vorst.

Laat de ruitenwissers tijdig controleren bij een Citroën Erkend Reparateur. Zij voorzien u graag van advies en bieden een ruim assortiment aan ruitenwissers die perfect geschikt zijn voor uw auto.

SCHERPE PAKKETPRIJZEN

Met onze scherpe pakketprijzen kunnen wij u vooraf informeren over de kosten. Zo heeft u geen onverwachte kosten en kunt u rekenen op de zekerheid van optimaal zicht!

• Set ruitenwisserbladen vóór
• En/of één ruitenwisserblad achter
• Arbeidsloon voor de montage

Scherpe pakketprijzen Citroën ruitenwissers

ORIGINELE CITROËN RUITENWISSERS

Originele Citroën ruitenwissers

Voor onderhoud aan uw auto worden originele Citroën onderdelen gebruikt, ook als het de ruitenwissers betreft. Originele Citroën onderdelen komen qua kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur volledig overeen met de onderdelen waarvan uw auto af fabriek is voorzien. Ongeacht de leeftijd van uw auto krijgt u op originele onderdelen 1 jaar garantie.

CITROËN ADVANTAGE-PAKKETTEN VOOR UW RUITENWISSERS

Eurorepar onderdelen

Wordt uw auto een dagje ouder en wilt u de kosten in de hand houden? Ontdek Eurorepar onderdelen, goedgekeurd door Citroën. Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom geven wij 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.

U kunt kiezen uit 4 soorten Eurorepar ruitenwisserbladen inclusief adapters: conventioneel, flat-blade, hybride en achter. Eurorepar-ruitenwisserbladen zijn gemaakt van behandeld synthetisch rubber waardoor het blad langer meegaat. Ze zijn bestand tegen extreme omstandigheden, zoals temperaturen vanaf -30°C.

Top