Doorgaan

 

 

CITROËN SAFETY CHECK

 

 

 

 

 

 

CITROËN SAFETY CHECK €29,95

De Citroën Safety Check is een uitstekend moment om de veiligheid van uw auto te laten controleren. We raden deze tussentijdse check aan als u veel op de weg zit, bij het wisselen van het seizoen of als u een vakantierit op de planning hebt staan. Citroën experts zorgen dat u met een gerust gevoel op weg gaat en dat voor de scherpe prijs van €29,95.

Tijdens de Citroën Safety Check wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd op punten die belangrijk zijn voor uw veiligheid,  waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.

De resultaten van de Safety Check worden op een formulier geregistreerd. Bent u benieuwd op welke punten uw auto wordt gecontroleerd?  Download hier de checklist.

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf.
 

SAFETY CHECK INBEGREPEN BIJ MYCITROËN CARD

De Safety Check kost slechts €29,95. Bent u in het bezit van de MyCitroën Card dan is deze check zelfs inbegrepen!

VEILIG DE WEG OP

Citroën Service biedt de Safety Check. Dit is een uitgebreide controle op de meest vitale punten, waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.
 

INBEGREPEN BIJ MYCITROËN CARD
De Safety Check kost slechts €29,95. Bent u in het bezit van de MyCitroën Card, dan is deze check zelfs inbegrepen!


De Citroën Safety Check is een uitstekend moment om de veiligheid van uw Citroën te laten controleren. We raden deze check aan als u veel op de weg zit voor het werk of als u een lange auto-/vakantierit op de planning heeft staat. Onze experts zorgen dat u met een gerust gevoel de weg op gaat en dat voor een zeer scherpe prijs.


Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Citroën uw huis niet uit. Maak gebruik van de Citroën haal- en brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met uw Citroën Erkend Reparateur.

 

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online of via de MyCitroën app. Onze experts staan voor u klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Tot snel!