Doorgaan
Onderhoudspakket Ruitenwissers

RUITENWISSER SERVICE

Goed zicht is belangrijk voor uw veiligheid, daarom adviseren wij u om elk jaar de ruitenwisserbladen te laten controleren. Ook als u niet veel met uw auto rijdt, gaat de staat van de ruitenwisserbladen achteruit door invloed van hitte en vorst. Indien ze aan vervanging toe zijn, dan kunnen de Citroën experts u adviseren welke ruitenwisserbladen perfect geschikt zijn voor uw auto.

RUITENWISSERS VERVANGEN

Citroën biedt een all-in pakketprijs voor het vervangen van uw ruitenwissers. Dit is inclusief onderdelen en arbeidsloon:

  • Een nieuwe set ruitenwisserbladen vóór, 
  • En/of een nieuw ruitenwisserblad achter, 
  • Montage door Citroën experts 

 

Voor uw ruitenwisserbladen bieden wij keuze uit een compleet assortiment ruitenwisserbladen per stuk of per set.

 

ORIGINELE CITROËN RUITENWISSERS

Originele Citroën ruitenwissers komen qua kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur volledig overeen met de onderdelen die af-fabriek worden gemonteerd. 

 

EUROREPAR RUITENWISSERS

Wordt uw auto een dagje ouder en wilt u de kosten in de hand houden? Ontdek dan het aanbod Eurorepar onderdelen. Deze onderdelen bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. 

 

  • U kunt kiezen uit 4 soorten Eurorepar ruitenwisserbladen inclusief adapters: conventioneel, flat-blade, hybride en achter.
  • Eurorepar-ruitenwisserbladen zijn gemaakt van behandeld synthetisch rubber waardoor het blad langer meegaat. Ze zijn bestand tegen extreme omstandigheden, zoals temperaturen tot wel -30° C

 

Om uw ruitenwisserbladen in goede staat te houden

Maak bevroren ruiten ijsvrij voordat u de ruitenwissers inschakelt, zo voorkomt u dat de ruitenwissermotoren defect raken en de ruitenwisserbladen beschadigen.

Vervang de ruitenwisserbladen als u merkt dat ze versleten raken, zo voorkomt u beschadigingen aan uw voorruit. 

Zorg dat uw auto niet te lang onafgedekt in de volle zon geparkeerd staat.

Risico's bij slijtage

Als de ruitenwisserbladen zijn versleten, kunnen ze strepen op de voorruit achterlaten. Met name in het donker, bij mist en bij motregen veroorzaakt dat een slecht zicht, waardoor uw veiligheid in het geding kan komen.