Doorgaan
Voorruit reparatie of vervanging

CITROËN VOORRUITREPARATIE

Een sterretje of een barst in de voorruit? Wacht dan niet te lang en kom langs bij de Citroën Erkend Reparateur voor advies over het herstellen of vervangen van uw beschadigde voorruit. Wij zorgen dat u weer snel en veilig de weg op kunt gaan.

VOORRUITREPARATIE

Wij bieden een all-in-prijs inclusief onderdelen en arbeidsloon, zodat u bent verzekerd van een optimaal zicht en grip houdt op de kosten. 

Het repareren van een beschadiging in de voorruit kost minder tijd dan het vervangen van de complete voorruit. De beschadiging wordt opgevuld met een speciale, transparante kunsthars. Na de reparatie, het polijsten van de ruit en een visuele inspectie is deze weer als nieuw en even sterk als een nieuwe voorruit.

Wanneer kan uw voorruit worden gerepareerd?

Uw voorruit kan worden gerepareerd als hij op één of twee plaatsen is beschadigd. De beschadigingen mogen dan niet groter zijn dan een 2-euromunt en mogen zich niet in het gezichtsveld van de bestuurder bevinden.

DEALERGLASS

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat u bij uw vertrouwde Citroën Dealer en/of Erkend Reparateur terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt voor u de afhandeling met de lease- of verzekeringsmaatschappij. Niemand kent uw Citroën tenslotte beter dan de experts van Citroën, dus u bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

 

Voordelen:

  • Reparatie door een erkende Citroën Dealer / Erkend Reparateur
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging.
  • Afspraak altijd bij u in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met de verzekeraar of leasemaatschappij