Doorgaan

 

 

 

CITROËN ZEKERHEIDSCHECK

 

 

SLECHTS €59,95 MET ASSISTANCE PECHHULP

Goed onderhoud is belangrijk om optimaal van uw auto te blijven genieten. Daarom introduceert Citroën de Zekerheidscheck, speciaal ontwikkeld voor Citroën modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Zo kunt u, tussen de onderhoudsintervallen in, een jaarlijkse check laten uitvoeren én van Assistance Pechhulp blijven profiteren.

GRATIS ASSISTANCE BIJ ONDERHOUD

Bij het jaarlijks onderhoud, uitgevoerd door een Citroën Erkend Reparateur, wordt automatisch Citroën Assistance NL-Basis afgesloten vanaf de datum van de onderhoudsbeurt tot het volgende periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden*.

 

Een aantal Citroën modellen heeft echter geen jaarlijks maar een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Speciaal voor die modellen is de Citroën Zekerheidscheck ontwikkeld met Assistance Pechhulp. Zo kunt u, binnen 12 maanden na uw onderhoudsbeurt, een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Citroën Assistance NL-Basis weer voor u verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 12 maanden na de datum van de zekerheidscheck.

 

*m.u.v. Leaseauto’s.

 

ZEKERHEIDSCHECK

De Zekerheidscheck is een preventieve en uitgebreide controle van veiligheidsrelevante onderdelen, uitgevoerd door Citroën professionals. Mocht uit de check bijzonderheden of aandachtspunten naar voren komen, dan wordt een snelle oplossing geboden. Uiteraard altijd in overleg met u.  

De Zekerheidscheck kost slechts €59,95 en is inclusief Citroën Assistance NL-Basis.

UITGEBREIDE DEKKING

U kunt de Citroën Assistance NL-Basis bij de Zekerheidscheck, tegen een meerprijs, uitbreiden naar Assistance EUR-Premium met Europa dekking. Vraag uw Citroën Servicepunt naar de mogelijkheden en voorwaarden.