Doorgaan

 

 

 

CITROËN ZEKERHEIDSCHECK

 

 

SLECHTS €39,95 INCL. ASSISTANCE PECHHULP

Goed onderhoud is belangrijk om optimaal van uw auto te blijven genieten. Daarom introduceert Citroën de Zekerheidscheck, speciaal ontwikkeld voor Citroën modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Zo kunt u, tussen de onderhoudsintervallen in, een jaarlijkse check laten uitvoeren én van gratis Assistance Pechhulp blijven profiteren.

GRATIS ASSISTANCE BIJ ONDERHOUD

Bij het jaarlijks onderhoud, uitgevoerd door een Citroën Erkend Reparateur, wordt automatisch Assistance Pechhulp NL-Basis afgesloten vanaf de datum van de onderhoudsbeurt tot het volgende periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden*.

 

Een aantal Citroën modellen heeft echter geen jaarlijks maar een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Speciaal voor die modellen is de Citroën Zekerheidscheck ontwikkeld met gratis Assistance Pechhulp. Zo kunt u, binnen 12 maanden na uw onderhoudsbeurt, een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor u verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 12 maanden na de datum van de zekerheidscheck.

 

*m.u.v. Leaseauto’s.

 

ZEKERHEIDSCHECK

De Zekerheidscheck bestaat uit een 29-puntencheck, uitgevoerd door Citroën professionals. Een preventieve en uitgebreide controle van veiligheidsrelevante onderdelen. Mocht uit de check bijzonderheden of aandachtspunten naar voren komen, dan wordt een snelle oplossing geboden. Uiteraard altijd in overleg met u. De Zekerheidscheck kost slechts €39,95 en is inclusief Assistance Pechhulp– NL Basis.

UITGEBREIDE DEKKING

U kunt de gratis Assistance Pechhulp– NL Basis bij de Zekerheidscheck, tegen een meerprijs, uitbreiden naar Assistance NL-Plus of Assistance EUR-Premium. Vraag uw Citroën dealer naar de mogelijkheden en voorwaarden.