Verwijzing in seconden

CITROËN ONLINE BESTELLEN

RIJD DIRECT WEG IN EEN VAN ONZE VOORRAADMODELLEN, OF ONTDEK WAT CITROËN PRIVATE LEASE VOOR U KAN BETEKENEN

Online bestellen - bekijk de voorraad
Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Via onze carstore kunt u online uw auto bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit.
LIEVER CITROËN PRIVATE LEASEN? DAT KAN OOK
Citroën Private Lease betekent geen grote investering in 1 keer en alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Met Private Lease FLEX is uw Citroën Private Lease opzegbaar als dat nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden!

Als u dit wilt, kunt u uw nieuwe Citroën volledig online bestellen. Lees hier hoe dit werkt.
Online bestellen - Private Lease
Online bestellen - Stel uw Citroën samen
STEL UW NIEUWE CITROËN ONLINE SAMEN
Kies het model en uitvoering van uw wensen. Bepaal de motoruitvoering, de kleur en het interieur. Zie direct de prijs indien u de auto koopt of private least. Na het samenstellen kunt u de configuratie opslaan of een offerte aanvragen.

Online bestellen - Bereken inruilwaarde

BEREKEN DE INRUILWAARDE VAN UW AUTO
Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto makkelijk en snel op de Citroën website. U heeft de inruilwaarde binnen slechts één minuut berekend. 
Online bestellen - Bereken inruilwaarde

Welk model wilt u online bestellen?

Citroën C3

Citroën C3

Kies nu voor het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3, mede dankzij de optionele Citroën Advanced Comfort Seats.

 

VOORRAAD >

Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort met de nieuwe Advanced Comfort Seats.

Citroën C4

Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Top