Verwijzing in seconden

Citroën-rijders beoordelen hun Citroën-dealer

Bij het kopen van uw Citroën gaat u niet over één nacht ijs. Zeer bepalend is het optreden van de Citroën-dealer. Hoe zit het met zijn service, hoe waardevol zijn de adviezen, voldoet zijn garage aan uw wensen, wat mag u verwachten van de aftersales? De ene dealer scoort hoger dan de andere op net dat ene aspect. Welke Citroën-dealer beantwoordt het meest aan uw wensen? Op www.citroen-advisor.nl vindt u het antwoord.

 

Reviews over Citroën-dealers
Citroën Dealer Advisor bundelt namelijk de ervaringen die Citroën-kopers met ons deelden. Hun onafhankelijke reviews staan overzichtelijk gerangschikt per postcodegebied, zodat u een goed beeld krijgt van de dichtstbijzijnde Citroën-dealer. Voor ons een waardevolle klantentest die onderstreept dat Citroën in alle openheid uw vertrouwen waard wenst te zijn. Uw gefundeerde mening wordt zeer op prijs gesteld.

citroen_advisor_image

Citroën-rijders beoordelen hun auto

Wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen, gaat u daarbij niet over één nacht ijs. Het is immers een grote investering. Productbeoordelingen spelen een belangrijke rol in het aankoopproces, aangezien het een goede afspiegeling geeft van de kwaliteit, sterke- en zwakke punten van een bepaald product. Citroën geeft haar klanten een platform om in alle openheid hun mening te geven over haar producten, te weten Citroën Product Advisor.

Bekijk en vergelijk klantbeoordelingen over het volledige Citroën-assortiment en ontdek hoe Citroën-rijders hun auto in de praktijk ervaren. Rijdt u reeds in een Citroën? Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening. Laat ons gerust weten wat uw ervaringen met uw Citroën zijn door een review te schrijven.

seo_c3-aircross
Top