Verwijzing in seconden

DE 100% ELEKTRISCHE AUTO'S VAN CITROËN

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de modellen uit het gamma elektrische auto's van Citroën.

De 100% elektrische auto's van Citroën bestaan uit hatchbacks, MPV's en bedrijfsauto's. Elektrische auto's bieden talloze voordelen: soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, toegang tot alle milieuzones, snel opladen... Onze hightech modellen geven voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord op de uitdagingen van morgen!

 

VOORDELEN

eLogo

Een 100% elektrische aandrijflijn

Profiteer van het unieke rijcomfort van een 100% elektrische aandrijflijn. Uw auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius van tot wel 350 km (WLTP-cyclus, afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kunt u hem ook uitstekend voor langere ritten gebruiken.

eC4-Trappe-Charge

Vele oplaadmogelijkheden

U kunt uw elektrische Citroën gemakkelijk overal opladen. Thuis of op het werk, via een normaal stopcontact of een wallbox, of via een openbaar laadpunt aan de openbare weg, op een parkeerplaats of langs de snelweg. De laadtijd verschilt per model en per gekozen laadoplossing.

eSpaceTourer-Services

Speciale services voor elektrische auto's

Onze services voor elektrische auto's (beschikbaarheid afhankelijk van het model) bieden u extra gebruiksgemak. Met de My Citroën-app checkt u de actieradius en programmeert u het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto. Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

Met Charge My Car, beschikbaar via de Free2Move-app, plant u uw route en kunt u laadpunten in uw omgeving vinden. Een garantie voor zorgeloos rijden. Beschikbaar in de Free2Move-app. Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store.

Elke dag weer voordeliger uit

Met een elektrische auto bespaart u elke dag opnieuw geld:

 • De gebruikskosten (inclusief de garantieverlenging, het periodieke onderhoud, het vervangen van slijtagedelen en de kosten voor energie) van een elektrische auto zijn ongeveer 30% lager dan die van een auto met verbrandingsmotor. Bovendien is het onderhoud ervan gemakkelijker en hoeft een elektrische auto minder vaak naar de werkplaats.
 • Voor particulieren :
  • Vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting
  • De mogelijkheid in aanmerking te komen voor een aanschafsubsidie
  • Extra lokale subsidies, zoals geen of lagere registratiekosten
  • mogelijk subsidie voor de installatie van een laadpunt
 • Voor zakelijke klanten :
  • Lage bijtelling,
  • Milieuinvesteringsaftrek (MIA) en willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
  • Lagere TCO
  • Bijdrage aan het verlagen van de totale CO2-uitstoot van het wagenpark
  • Voordelen qua fiscale afschrijving
 • De verzekeringspremie van een elektrische auto kan tot wel 10% lager zijn dan die van een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor
 • In sommige steden is het parkeren van een 100% elektrische auto gratis of gelden er lagere parkeertarieven
500x550-eC4-Economy

DE 100% ELEKTRISCHE PERSONENAUTO'S VAN CITROËN

                                                  

Citroën AMI 100% ëlectric

Citroën AMI 100% ëlectric

De AMI is het antwoord op uw vraag naar een milieuvriendelijke oplossing voor het afleggen van korte afstanden.

Hij heeft 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en te personaliseren. Het rijbewijs AM is voldoende om in de AMI te mogen rijden. De AMI kan ook in een private lease overeenkomst of als deelauto tegen een zeer gunstige prijs voor een uur, een dag, een week of een maand worden gereden . U kunt hem in de nabije toekomst online kopen en aan huis afgeleverd krijgen.

Ontdek de ë-C4 100% ëlectric

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 100% ëlectric rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Maak nu een proefrit in de ë-C4 en ontdek het zelf!
Citroën ë-C4 100% ëlectric
Nieuwe Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

Nieuwe Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

Citroën, sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, biedt de Berlingo nu in een elektrische uitvoering aan. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed.
De Nieuwe Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Nieuwe Citroën
ë-SpaceTourer 100% ëlectric

Met de Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric vervoert u uw gezin of klanten in de stad maar ook over langere afstanden onder ideale omstandigheden. Hij doet qua flexibiliteit, binnenruimte, laadvermogen en beschikbare rijhulpsystemen niet onder voor de SpaceTourer met dieselmotor. De Citroën ë-SpaceTourer is leverbaar in drie lengtes en is ideaal voor gebruik in milieuzones waarvan het aantal alsmaar toeneemt.
Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric

DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO'S VAN CITROËN

Nieuwe Citroën
ë-Berlingo Van 100% ëlectric

Met de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric beschikken ondernemers, winkeliers en koeriers over een bedrijfsauto die voldoet aan de nieuwe eisen die aan mobiliteit in en buiten de stad worden gesteld. Hij biedt een onovertroffen comfort en lage exploitatiekosten.
Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric
Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric

Nieuwe Citroën
ë-Jumpy 100% ëlectric

De Nieuwe Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is met zijn toonaangevend grote actieradius en korte laadtijd (via een snellader tot 80% in 30 minuten) de ideale bedrijfsauto voor elke professional die actief is in en rondom de stad. Op het gebied van laadvermogen, laadruimte en uitrusting doet hij geen enkele concessie. Hij biedt u alle voordelen van het ë-comfort en toegang tot services die het gebruik van een elektrische auto nog gemakkelijker maken.

Nieuwe Citroën
ë-Jumper 100% ëlectric

Citroën levert de Jumper nu met een ombouw tot een 100% elektrische bestelwagen. De Nieuwe Citroën ë-Jumper 100% ëlectric doet qua flexibiliteit, binnenruimte, laadvermogen en beschikbare rijhulpsystemen nauwelijks onder voor de Jumper met dieselmotor. Bovendien is hij leverbaar in verschillende lengtes en hoogtes. De ideale bus om te voldoen aan de milieunormen die in sommige steden gelden. Met een ruime keuze aan carrosserievarianten is er altijd één die aansluit op uw wensen.
Nieuwe Citroën ë-Jumper 100% ëlectric
EJumpyHydrogen_CL-21.030.004_635X300

Nieuwe Citroën
Ë-Jumpy Hydrogen

Met de Citroën ë-Jumpy Hydrogen heeft Citroën het meest uitgebreide gamma geëlektrificeerde bedrijfsauto's in huis, om te voldoen aan de nieuwe wensen van professionals. Vanaf 2021 zullen alle bedrijfswagenmodellen van Citroën leverbaar zijn in een geëlektrificeerde uitvoering. De 100% elektrische ë-Jumpy is nu al leverbaar en de My Ami Cargo, de ë-Berlingo Van, de ë-Jumpy Hydrogen en de ë-Jumper volgen vanaf de zomer.

Door een oplaadbaar accupakket te combineren met een brandstofcel op waterstof heeft de Citroën ë-Jumpy Hydrogen een grotere elektrische actieradius zonder dat dit ten koste gaat van het laadvermogen, een belangrijke vereiste voor professionals.

Met zijn actieradius van meer dan 400 km en de mogelijkheid om de waterstoftanks in minder dan 3 minuten te vullen staat de nieuwe Citroën ë-Jumpy Hydrogen model voor de elektrische bedrijfswagen van de toekomst.
Top