Verwijzing in seconden

ONTSPANNEN AUTORIJDEN

ONS UITGANGSPUNT SINDS BIJNA 100 JAAR: COMFORT!

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn de auto's van het merk toonaangevend op het gebied van comfort. Iets wat vandaag de dag wordt onderstreept door de filosofie "Be different, feel good" van het merk en wordt belichaamd door de vier pijlers van het innovatieve CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma: een cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen autorijden

Citroën ADVANCED COMFORT

CITROËN ADVANCED COMFORT®-PROGRAMMA

Het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma bestaat uit onderstaande vier pijlers, wat betekent dit voor u?

  • Ontspannen autorijden: Uw Citroën is een verlengstuk van de digitale wereld.
  • Meer gebruiksgemak: Intuïtieve bediening, nuttige en gemakkelijk afleesbare informatie, fraaie en degelijke materialen.
  • Een cocon-effect: Veel licht in het interieur en een uitstekende geluidsisolatie.
  • Praktische voorzieningen: Veel ruimte en een uitstekende toegankelijkheid, vele praktische opbergvakken, het gebruik van moderne materialen en een onovertroffen zit- en veercomfort.
Ontspannen autorijden

Advanced Comfort Seats!

Na een drukke dag moeten we allemaal even uitblazen!

De vierde pijler van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma biedt u ontspanning door u te helpen uw hoofd leeg te maken! Daarom is uw auto ontworpen met gemoedsrust als uitgangspunt, met een rustgevende en personaliseerbare sfeerverlichting, zachte en gastvrije materialen en een optimale luchtkwaliteit voor uw gezondheid...

Het uithangbord van deze vierde pijler: Advanced Comfort Seats!

Kom het zelf uitproberen!

EEN NIEUWE COMFORTERVARING

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Rijcomfort
Rijcomfort

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Zitcomfort
Zitcomfort

De innovatieve Advanced Comfort Seats, die uniek zijn voor Citroën, zijn voorzien van:

• Een 15 mm dikke toplaag van schuimmateriaal die direct zacht aanvoelt en veel steun biedt

• Een laag schuimmateriaal met hoge dichtheid voor een optimaal comfort: betere demping van trillingen, geen neiging tot doorzakken bij lange ritten en een lange levensduur

Leefcomfort
Leefcomfort

De Nieuwe Citroën C4 combineert zijn handige compacte buitenmaten met een ruim interieur. Zo beschikken de achterpassagiers over veel knieruimte (198 mm).

Comfort voor de geest
Comfort voor de geest

De Nieuwe Citroën C4 is leverbaar met een groot elektrisch glazen zonnedak dat voor aangenaam veel licht in het interieur zorgt.

Gebruikscomfort
Gebruikscomfort

De Nieuwe Citroën C4 blinkt uit in gebruikscomfort dankzij 20 intuïtieve rijhulpsystemen die het rijden vergemakkelijken. Daarnaast beschikt de auto over 6 connectiviteitstechnologieën.

ADVANCED COMFORT SEATS

NET ALS THUIS

COMFORT SEATS IN DE NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

De Advanced Comfort Seats zijn op innovatieve wijze vervaardigd met een structuur die bestaat uit schuimmateriaal, met een hoge dichtheid in de kern, en een extra laag getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, waardoor ze een zacht comfort en een optimale steun bieden. Deze royale en zichtbaar comfortabele stoelen staan garant voor een ongeëvenaard zitcomfort en een perfecte steun, zowel bij korte als lange ritten. Probeer de Advanced Comfort Seats zelf uit tijdens een proefrit in Citroën C3 of de Compacte Citroën C3 Aircross SUV.

Comfort

MEER GEBRUIKSGEMAK

Bent u het beu om om stil te staan wanneer u wilt bellen omdat uw carkit niet goed functioneert? Met de praktische en intuïtieve rijhulpsystemen en optimale connectiviteit met uw eigen apparatuur blijft u in uw nieuwe Citroën altijd verbonden met de buitenwereld.

Elke dag meer comfort, meer gebruiksgemak en meer veiligheid.

EEN COCON-EFFECT

Liefhebber van rustig en ontspannen rijden? Dan is CITROËN ADVANCED COMFORT® wat u zoekt, met een gezellig en functioneel interieur, een rustgevend rijgedrag dankzij het onderstel dat alle oneffenheden van het wegdek moeiteloos gladstrijkt, de comfortabele stoelen en een voortreffelijke geluidsisolatie. Dat alles maakt het interieur van uw Citroën een ultiem comfortabele plek die u 's ochtends de moeite van het opstaan en 's avonds de beslommeringen van de dag doet vergeten.

Wat betekent dit concreet?

Het Cocon-effect, de Advanced Comfort Seats, het glazen panoramadak en tal van handige opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat Citroën C3 naadloos past in het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma.
.230247
597x597.jpg

PRAKTISCHE VOORZIENINGEN

Omdat u veel tijd in uw auto doorbrengt, stelt Citroën alles in het werk om uw autoritten zo comfortabel mogelijk te maken dankzij een ruim, overzichtelijk en functioneel interieur met meer dan voldoende opbergmogelijkheden. U voelt u in uw Citroën onmiddellijk thuis!

U profiteert bijvoorbeeld van de Modutop® van de Citroën Berlingo die ervoor zorgen dat u alles wat u onderweg nodig hebt binnen handbereik hebt zonder dat het in de weg ligt!

VERING MET PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS®

onovertroffen zit- en veercomfort

De Citroën C4, ë-C4 en C5 Aircross SUV zijn uitgerust met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions®, een innovatie van Citroën die voortkomt uit de expertise van het merk op het gebied van ondersteltechnologie en de ervaringen in de autosport. Dit veersysteem zorgt ervoor dat hobbels in de weg beter worden verwerkt. Het doel van dit nieuwe veersysteem is het verbeteren van de schokdemping, zodat het voor Citroën kenmerkende en bij klanten van het merk zo geliefde "vliegend tapijt"-effect wordt verkregen. 

 

 

WAAR VIND IK HET CITROËN ADVANCED COMFORT?

Met CITROËN ADVANCED COMFORT® gebruikt het merk zijn knowhow om optimaal aan al uw verwachtingen te voldoen.

Wilt u meer weten over het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma? Dat is heel eenvoudig! Bovenaan de showrooms van de CITROËN-modellen die beschikken over CITROËN ADVANCED COMFORT®, vindt u het CITROËN ADVANCED COMFORT®-logo. Start de animatie om te ontdekken met welke exclusieve comfortvoorzieningen de auto van uw keuze is uitgerust.
GIF2.gif
Top