Verwijzing in seconden

ONS UITGANGSPUNT SINDS
SINDS BIJNA 100 JAAR:
HET COMFORT!

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn de auto's van het merk toonaangevend op het gebied van comfort. Iets wat vandaag de dag wordt onderstreept door de filosofie "Be different, feel good" van het merk en wordt belichaamd door de vier pijlers van het innovatieve CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma: een cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen autorijden

Citroën ADVANCED COMFORT

WAAR VIND IK HET CITROËN ADVANCED COMFORT?

Met CITROËN ADVANCED COMFORT® gebruikt het merk zijn knowhow om optimaal aan al uw verwachtingen te voldoen.

Wilt u meer weten over het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma? Dat is heel eenvoudig! Bovenaan de showrooms van de CITROËN-modellen die beschikken over CITROËN ADVANCED COMFORT®, vindt u het CITROËN ADVANCED COMFORT®-logo. Start de animatie om te ontdekken met welke exclusieve comfortvoorzieningen de auto van uw keuze is uitgerust.
GIF2.gif
597x597.jpg

PRAKTISCHE VOORZIENINGEN

Omdat u veel tijd in uw auto doorbrengt, stelt Citroën alles in het werk om uw autoritten zo comfortabel mogelijk te maken dankzij een ruim, overzichtelijk en functioneel interieur met meer dan voldoende opbergmogelijkheden. U voelt u in uw Citroën onmiddellijk thuis!

Wat betekent dit concreet?
U profiteert bijvoorbeeld van de Modutop® van de Citroën Berlingo die ervoor zorgen dat u alles wat u onderweg nodig hebt binnen handbereik hebt zonder dat het in de weg ligt!

EEN COCON-EFFECT

Liefhebber van rustig en ontspannen rijden? Dan is CITROËN ADVANCED COMFORT® wat u zoekt, met een gezellig en functioneel interieur, een rustgevend rijgedrag dankzij het onderstel dat alle oneffenheden van het wegdek moeiteloos gladstrijkt, de comfortabele stoelen en een voortreffelijke geluidsisolatie. Dat alles maakt het interieur van uw Citroën een ultiem comfortabele plek die u 's ochtends de moeite van het opstaan en 's avonds de beslommeringen van de dag doet vergeten.

Wat betekent dit concreet?

Het Cocon-effect, de Advanced Comfort Seats, het glazen panoramadak en tal van handige opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat Citroën C3 naadloos past in het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma.
.230247
597x597_Page_CAC.jpg

MEER GEBRUIKSGEMAK

Bent u het beu om om stil te staan wanneer u wilt bellen omdat uw carkit niet goed functioneert? Met de praktische en intuïtieve rijhulpsystemen en optimale connectiviteit met uw eigen apparatuur blijft u in uw nieuwe Citroën altijd verbonden met de buitenwereld.

Elke dag meer comfort, meer gebruiksgemak en meer veiligheid.
597x597_1.jpg

ONTSPANNEN AUTORIJDEN

Na een drukke dag moeten we allemaal even uitblazen!

De vierde pijler van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma biedt u ontspanning door u te helpen uw hoofd leeg te maken! Daarom is uw auto ontworpen met gemoedsrust als uitgangspunt, met een rustgevende en personaliseerbare sfeerverlichting, zachte en gastvrije materialen en een optimale luchtkwaliteit voor uw gezondheid...

Het uithangbord van deze vierde pijler: Advanced Comfort Seats!

Kom het zelf uitproberen!

ADVANCED COMFORT SEATS

De Advanced Comfort Seats zijn op innovatieve wijze vervaardigd met een structuur die bestaat uit schuimmateriaal, met een hoge dichtheid in de kern, en een extra laag getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, waardoor ze een zacht comfort en een optimale steun bieden. Deze royale en zichtbaar comfortabele stoelen staan garant voor een ongeëvenaard zitcomfort en een perfecte steun, zowel bij korte als lange ritten. Probeer de Advanced Comfort Seats zelf uit tijdens een proefrit in Citroën C3 of de Compacte Citroën C3 Aircross SUV.

Top