Verwijzing in seconden
747x400-Citroen-Portretten-Peter-vd-Goot

2019: HET JUBILEUMJAAR VAN PETER EN CITROËN

Peter van der Goot viert in 2019 net als Citroën een mooi jubileum: hij heeft namelijk zijn 10e Citroën op rij gekocht dit jaar! Een Ami 6 was in 1973 zijn eerste auto, en tussen zijn huidige nieuwe C4 Cactus en die eerste Ami zitten onder andere een 2CV, Dyane, GS, BX en Xantia.

 

Peter voelt zich goed in een Citroën: gemak, maar vooral comfort ervaart hij in deze voitures. Hij kiest bewust voor dit Franse merk vanwege het design en de goede rij-eigenschappen en maakte door de jaren heen heel wat kilometers: zijn laatste drie Citroëns heeft hij meer dan 8 jaar gehad en met elk minimaal 200.000 kilometer gereden. Het leuke is dat Peter van al de Citroëns die hij heeft gereden ook een miniatuurversie thuis heeft staan.

Hij vindt de nieuwe C4 Cactus een aanwinst, veel snufjes en nieuwe dingen zoals keyless entry, achteruitrijcamera en prachtige wielen. En veel zuiniger dan C4 die hij hiervoor had.

Staat er na al dat moois nog iets anders van Citroën op het wensenlijstje? ‘Jazeker, dan komt er een elektrische Citroën met automaat voor de deur te staan. En wellicht nog eens een ritje in een klassieke Citroën zoals DS, die ik helaas nooit heb gehad’.

 

747x498-Citroen-Portretten-Peter-vd-Goot-1

747x498-Citroen-Portretten-Peter-vd-Goot-3

747x498-Citroen-Portretten-Peter-vd-Goot-2

Top