Verwijzing in seconden
Citroen-C1-vooraanzicht

AANBOD CITROËN C1 NOG AANTREKKELIJKER

  • Gewijzigde uitrustingsniveaus en nieuwe opties
  • Standaard airconditioning vanaf tweede niveau
  • Nieuwe carrosseriekleur ‘Emerald’
  • Prijzen Citroën C1 vanaf € 11.990,-*

 

Citroën versterkt het aanbod van de C1 met gewijzigde uitrustingsniveaus, nieuwe opties en een nieuwe carrosseriekleur. De Citroën C1 voor modeljaar 2020 is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 11.990,-* en arriveert medio augustus bij de Nederlandse dealers.

 

Met ingang van modeljaar 2020 is de basisuitvoering ‘Live’ optioneel leverbaar met een uitgebreider audiosysteem. Voor de meerprijs van slechts € 350,- biedt het systeem DAB+ digitale radio, Bluetooth-connectie voor handsfree telefoneren en audiostreaming, vier luidsprekers, stuurwielbediening én een usb- en aux-aansluiting.

 

C1 Feel

Het tweede uitrustingsniveau in de C1-reeks – de ‘Feel’ voor prijzen vanaf € 14.350,-* – is nu standaard uitgerust met handmatig te bedienen airconditioning met pollenfilter en recirculatie, evenals digitale radio DAB+ en 15” wielen met luxe wieldoppen ‘Comet’. Tevens is het optiepakket ‘Pack Comfort’ inhoudelijk gewijzigd. Voor de meerprijs van € 220 is de Citroën C1 voorzien van extra getinte achterste zijruiten en achterruit, verchroomde buitenspiegelkappen, toerenteller en een met leder bekleed stuurwiel en versnellingspookknop.

 

C1 Shine

De meest luxe uitvoering ‘Shine’ is er vanaf € 15.400,-*. Standaard is deze al uitgerust met een7” touchscreen, Apple Carplay™, Android Auto™ en Mirrorlink®. Ook heeft die een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en 15” lichtmetalen wielen. Voor modeljaar 2020 is die tevens voorzien van DAB+ digitale radio. Tegelijkertijd wordt het optiepakket ‘Pack Nav’ met een volledig geïntegreerd full-map navigatiesysteem, 3D weergave en kaartmateriaal voor 33 landen in Europa nu aangeboden voor de aantrekkelijke meerprijs van slechts € 350,-. Dit alles geldt ook voor de Shine-uitvoering van de Citroën C1 Airscape (vanaf € 16.380,-*) die zich onderscheidt met een elektrisch bedienbaar canvas dak dat over de gehele lengte kan openschuiven. De Feel-uitvoering van de C1 Airscape is komen te vervallen.

 

Drie- of vijfdeurs

Verder is de Citroën C1, net als de nieuwe Citroën C3, leverbaar in de nieuwe trendy carrosseriekleur Emerald, die de karaktervolle uitstraling versterkt. Elke versie van de C1 wordt aangedreven door de efficiënte VTi 72 S&S benzinemotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Met uitzondering van de driedeurs Citroën C1 Live zijn alle uitvoeringen enkel beschikbaar als vijfdeurs (meerprijs € 360,-).

 

 

*) Genoemde vanafprijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Citroën Nederland B.V. behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen.

 

Top