Verwijzing in seconden
-01-Citroen-Producten-Kerstproducten

CITROËN LIFESTYLE PRODUCTEN BRENGEN DE MAGIE VAN KERST IN HUIS

  • De feestdagen worden dit jaar anders dan anders, maar onze kinderen, familie en vrienden kunnen nog steeds genieten van de magie van kerst
  • Tot 25 december biedt Citroën Lifestyle leuke ideeën voor je kerstinkopen
  • Deze artikelen zijn online te bestellen in de e-shop en worden thuisbezorgd

Amsterdam. Citroën helpt klanten en fans graag bij de voorbereidingen voor kerst, door ideeën voor prachtige kerstcadeaus aan te reiken die beschikbaar zijn via de webwinkel van Citroën Lifestyle.

 

Een van de populairste verzamelgeschenken onder autoliefhebbers zijn schaalmodellen. In de webwinkel van Citroën Lifestyle zijn meer dan honderd Citroën-schaalmodellen te vinden. Ze weerspiegelen de 101-jarige geschiedenis van iconische Citroën-modellen, van de Citroën Type A tot de nieuwe Citroën ë‑C4.

 

Miniaturen

 

Hiertoe behoren ook vier 1:18-schaalmodellen: de 2CV, Type H, Méhari en Traction (ieder € 65,-) die een trotse plaats innemen onder de kerstboom.

Kinderen hebben altijd al een belangrijke plaats ingenomen in de historie van Citroën. Zo werden in 1924 al de eerste trapauto's voor kinderen geproduceerd. Voor kerst biedt Citroën Lifestyle nu de mogelijkheid om deze traditie in stand te houden. Laat de kleinsten achter het stuur plaatsnemen van deze Petite Rosalie loopauto (€ 140,-).

 

Monopoly

 

Oudere kinderen zullen veel plezier beleven aan Citroën Origins Monopoly (€ 50,-). Het beroemde bordspel kreeg een volledig nieuwe invulling en biedt een spannend avontuur met een autothema.

Dankzij Citroën Lifestyle kunnen ook volwassenen elkaar of zichzelf verwennen met een fraai kerstcadeau voor dagelijks gebruik:

 

  • Citroën en Ice Watch – een befaamd horlogemerk onder liefhebbers – zijn een samenwerking aangegaan en creëerden de Ice Watch Oui are French (€ 70,-) met een robuust en kleurrijk design.
  • Wie zich graag casual, maar ook warm en licht kleedt, hoeft dankzij The Citroënist bodywarmer voor mannen en vrouwen (€ 90,-) niet verder te zoeken.
  • Muziekliefhebbers zullen het krachtige en meeslepende surround-geluid van de Ultimate Ears Boom 3 Ami speaker (€ 149,-) waarderen. Draagbaar, lichtgewicht en geschikt voor Bluetooth: je kunt hem overal mee naartoe nemen. Bovendien is de speaker waterbestendig en robuust. Samen met een batterijduur van 15 uur biedt hij muzikaal gezelschap bij je meest gedenkwaardige momenten.
  • De eenvoudig te gebruiken SEETROËN een SEETROËN S19 (€ 99,-) bieden dé oplossing voor wagenziekte. Ze zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (d.w.z. zodra het binnenoor is volgroeid). En doordat de brillen geen lenzen hebben, zijn ze door iedereen te gebruiken. De brillen bieden effectieve verlichting binnen 12 minuten na de eerst symptomen.

 

Citroën Lifestyle heeft nog veel meer ideeën voor cadeaus om de magie van kerst in huis te brengen. Die zijn allemaal te vinden op lifestyle.citroen.com/en/shop/_/pa1030/christmas-selection. Schaalmodellen, kleding voor mannen/vrouwen/kinderen, spelletjes en speelgoed: voor alle leeftijden en interesses is wel een passend geschenk te vinden. Bovendien ontvang je bij ieder artikel uit de Christmas Selection een extra geschenk gratis.

 

Top