Verwijzing in seconden
DSC07255

400 x CITROËN VOOR WEVI

PERSBERICHT

 

• Keuze voor C3 vanwege populariteit onder berijders, lage kosten en hoge restwaardes

 

Wevi, een mobiliteitspartner voor zakelijk Nederland, neemt 400 Citroëns C3 in gebruik. De compacte en trendy hatchbacks worden ingezet als voorloop- en shortleaseauto’s voor onder meer een toonaangevende bouwonderneming.

 

De keuze is gevallen op C3 vanwege een mix van factoren. De voorloopauto’s worden voornamelijk ingezet voor jongere werknemers, die met name het design en het infotainmentsysteem van de Citroën op prijs stellen. WEVI heeft daarom gekozen voor de Feel Edition, met onder meer een in two-tone gespoten carrosserie en de Citroën Connect Box, Citroën Connect Nav en DAB+tuner.

 

Voor Wevi was de keuze voor de Citroën C3 evident. “We zijn begonnen met een kleine vloot C3’s, maar toen we het enthousiasme bij de berijders zagen, hebben we ervoor gekozen om de vloot fors uit breiden”, aldus Rene Viscaal, directielid van het bedrijf. “Ook als shortleaseauto is hij zeer geschikt. Voor een auto uit het B-segment biedt hij verrassend veel ruimte en comfort. De lage kilometerkostprijs, mede vanwege zijn hoge restwaarde en het lage verbruik, heeft de keuze voor C3 voor ons verder vergemakkelijkt.”

 

WEVI heeft de afgelopen maanden de eerste Citroëns C3 in ontvangst genomen. De gehele vloot van 400 auto’s zal nog dit jaar volledig zijn uitgeleverd.

 

PERSCONTACTEN

Bas van der Wal – tel. 06-18197892 – bas.vanderwal@citroen.com

 

Citroën C3

Top