Doorgaan

Het is bijna Boekenweek! En om dat te vieren, gaat de familie Chabot van zaterdag 16 maart tot en met zondag 24 maart 2024 met Citroën op roadtrip door heel Nederland om u te ontmoeten.

De familie Chabot schreef voor de 89e editie het Boekenweekgeschenk Gezinsverpakking. Een primeur, want niet eerder schreef niet één, maar zes personen het geschenk. In het boek geven de Chabotten op kleurrijke wijze hun kijk op het familieleven Hiermee sluit het boek naadloos aan op het thema van de Boekenweek: ‘Bij ons in de familie’. De familie gaat op roadtrip door heel Nederland om bij diverse boekhandels het boekenweekgeschenk dat zij geschreven hebben af te leveren en de boekenlezers te ontmoeten. Zelf ook zin in een roadtrip?

Hoe maakt u kans?
Zin om ons land een week te verkennen in het comfort van een Citroën? Vul hieronder uw gegegevens in en maak kans op een Citroën roadtrip met uw familie.

DOE MEE EN WIN!

Vul hier uw gegevens in en maak kans op een roadtrip met uw familie

OVER DE BOEKENWEEK

Sinds 1932 is de Boekenweek hét jaarlijkse feest van het boek dat gevierd wordt in en met boekhandels, uitgeverijen, auteurs, bibliotheken en de media. De Boekenweek is ontstaan om zoveel mogelijk mensen te inspireren nieuwe boeken te kopen. De Boekenweek en het traditionele Boekenbal worden georganiseerd door Stichting CPNB. De Boekenweek 2024 vindt dit jaar plaats van zaterdag 16 maart tot en met zondag 24 maart.

CITROËN Ë-C4 PRIVATE LEASE

Grijpt u naast de roadtrip?, maak eens een proefrit met een Citroën E-C4. Ervaar dan het comfort van een Citroën met Citroën Private Lease. Tijdelijk stapt u al vanaf €459 per maand in een nieuwe Citroën ë-C4 (op basis van 24 maanden en 10.000 km per jaar) . Met aftrek van de SEPP-subsidie betaalt u zelfs maar €399 per maand!

Heel comfortabel is nu een Citroën ë-C4 met private lease. Denk aan afschrijving, wegenbelasting, reparaties en verzekeringen. Het enige dat u zelf nog moet betalen zijn de laadkosten, boetes en ja, soms een wasbeurt.

Meer weten over dit Private Lease-aanbod?