Doorgaan

BUSINESSCLASS REIZEN VOOR ECONOMY-PRIJZEN

04/04/2022

Business-uitvoeringen van Citroën C3, C3 Aircross, C4 en ë-C4 

 

• Citroën Business-uitvoeringen rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd

• Standaard met onder meer Driver Attention Alert en verkeersbordherkenning

• ë-C4 als rijk uitgeruste Shine Pack Business met fiscale waarde van € 35.000,- en 16% bijtelling

• Klantvoordeel tot wel € 5.600,-

 

Amsterdam. De Citroën C3, C3 Aircross en C4 en ë-C4 zien er vrolijk en stoer uit en bieden als Business extra veel uitrustingen voor toch een aantrekkelijke prijs. Ze bieden al het comfort waar Citroën om bekend staat en combineren dat met een groot prijsvoordeel ten opzichte van de reguliere modellen. De zakelijke rijder profiteert daardoor van een lagere bijtelling en ook de particulier is voordeliger uit. Kortom, iedereen reist met Citroën Businessclass voor Economy-prijzen.

 

De Shine Business-uitvoering van de Citroën C3 en de Shine Pack Business-uitvoeringen voor de C3 Aircross, C4 en ë-C4 zijn standaard zeer rijk uitgerust, met onder meer cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Driver Attention Alert en verkeersbordherkenning. Het eveneens standaard Citroën Connect Radio DAB+ biedt al optimale connectiviteit met Bluetooth, Apple Carplay™ en Android Auto™.

 

Bij de Citroën C4 en ë-C4 Shine Pack Business wordt het voor Citroën zo typerende comfort nog verder versterkt met de standaard elektrisch verstelbare en met leder beklede Advanced Comfort Seats met massagefunctie en het onderstel met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®. Eveneens standaard zijn onder meer het head-up display, Pack Hifi Audio en 18-inch lichtmetalen velgen. Connect Nav brengt je gemakkelijk naar de bestemming en aanvullende veiligheids- en assistentiesystemen zorgen voor een extra veilige en ontspannen reis ernaartoe. Zo herkennen de C4 en ë-C4 niet alleen nog meer verkeersborden, maar ook voetgangers en fietsers. Zelfs in het donker.

 

Businessclass voor Economy-prijzen

Citroën laat zien dat luxe niet duur hoeft te zijn. De rijk uitgeruste C3 Shine Business is al leverbaar vanaf € 19.990,- (fiscale waarde € 19.210,-). De C3 Aircross Shine Pack Business is met een vanafprijs van € 26.890,- (fiscale waarde € 26.090,-) gelijkwaardig geprijsd. De Citroën C4 Shine Pack Business heeft een vanafprijs van € 31.490,- (fiscale waarde € 30.650,-) en de volledig elektrische ë-C4 Shine Pack Business is er vanaf € 35.840,- (fiscale waarde € 35.000,-).

 

Tot € 5.600,- klantvoordeel

Het voordeel ten opzichte van de niet-Business-versies met vergelijkbare uitrusting is aanzienlijk. Zo bedraagt het klantvoordeel bij de Citroën C3 Shine Business al € 3.330,- ten opzichte van een vergelijkbare C3 Shine. Bij de Citroën C3 Aircross Shine Pack Business is het voordeel € 5.200,- ten opzichte van een vergelijkbare C3 Aircross Shine. Ook bij de Citroën C4 is het voordeel groot. De Shine Pack Business biedt een klantvoordeel van € 5.160,- ten opzichte van een C4 Shine. Bij de ë-C4 Shine Pack Business bedraagt het voordeel liefst € 5.600,- ten opzichte van een ë-C4 Shine.

 

Extra voordeel voor ë-C4 Shine Pack Business: 16% bijtelling of subsidie

De volledig elektrische Citroën ë-C4 Shine Pack Business biedt nog een extra voordeel. Dankzij de volledig elektrische aandrijving heeft de auto een CO2-uitstoot van 0 g/km. Samen met de fiscale waarde van precies € 35.000,- valt hij dus binnen alle vereisten voor het lagere bijtellingspercentage van 16%. Ook voor de particuliere koper is er voordeel, want de overheidssubsidie van € 3.350,- voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto is nog steeds beschikbaar.