Verwijzing in seconden
Cactus mijlpaal

C4 Cactus succesvol in Nederland

De Citroën C4 Cactus is zeer succesvol in Nederland; met ruim 1.000 verkochte exemplaren overtreft dit model de verwachtingen. De meest verkochte variant is de C4 Cactus PureTech 82 Stop & Start ETG in ‘Shine’ uitvoering. De Citroën C4 Cactus is momenteel met twee benzinemotoren en twee dieselmotoren beschikbaar waarvan de BlueHDi 100 met 14% bijtelling (vanaf € 95,50 netto bijtelling per maand). De vanafprijs van de C4 Cactus is €15.990 [incl. BTW/ BPM].

Sinds de onthulling van de C4 Cactus op 5 februari jongstleden keek Nederland al uit naar deze nieuwe en bijzondere Citroën. Inmiddels hebben ruim 1.000 klanten gekozen voor de Cactus. Meest populair is de C4 Cactus PureTech 82 Stop & Start ETG Shine, gevolgd door de C4 Cactus met BlueHDi 100 motor.

Opvallend is dat de kleur Blanc Perle Nacré het meest populair is, naast de kleuren Gris Shark en Blanc Banquise. De kleuren van de Airbump® kunnen tevens naar wens worden gekozen, waarbij de Airbump® Chocolat het vaakst worden besteld. Naast de optie 17 inch lichtmetalen wielen ‘Cross’ en Habana Velours Club interieur wordt het panoramisch dak het vaakst genoteerd.

Citroën kiest met de C4 Cactus voor originaliteit die praktisch blijft. De C4 Cactus kenmerkt zich door technologische innovaties en sterke stijlelementen die ten dienste staan van het design, het comfort, het gebruiksgemak en de kilometerkostprijs. Bijzonder aan de C4 Cactus zijn onder andere:

> Airbump®, een innovatie van Citroën. Dit grafische element is nuttig, mooi en te personaliseren, en versterkt het design terwijl het tegelijkertijd de carrosserie beschermt.

> Een volledig digitale, intuïtieve rij-interface waarvan de bedieningen rond een standaard 7 inch touchscreen tablet zijn geplaatst.

> Brede voorstoelen gebaseerd op een sofa (in geval van een ETG versnellingsbak).

> De passagiersairbag is in het dak geplaatst (Airbag In Roof technologie), een wereldpremière die de voorste passagier meer [opberg]ruimte biedt.

> Een glazen panoramadak met hoge thermische bescherming, zodat het interieur erg licht is en de inzittenden geen last hebben van de warmte.

> Magic Wash in de ruitenwissers vóór, wat zorgt voor een beter zicht tijdens het sproeien van de voorruit met de helft van de ruitenwisservloeistof.

Top