Verwijzing in seconden
Reveal-SUV-C5-AC-H_NewsCPP

C5 AIRCROSS SUV HYBRID DE Ë-COMFORT CLASS SUV

Citroën start zijn elektrificatie-offensief met de onthulling van zijn hightech vlaggenschip: C5 Aircross SUV Hybrid, de ë-comfort class Silent Urban Vehicle.

Met zijn vering met Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort Seats en 20 rijhulpsystemen is C5 Aircross SUV al de maatstaf qua comfort. Maar met de komst van de plug-in hybride-uitvoering gaat het merk nog een stap verder in het Citroën Advanced Comfort®-programma:

 

  • COMPROMISLOOS: een manier van rijden die aansluit op het gebruik van onze klanten, met nul uitstoot van CO2 in de dagelijks te gebruiken 100% elektrische rijstand (actieradius van 50 km*) en een onbeperkte actieradius voor lange ritten dankzij de benzinemotor.
  • STILTE: in deze Silent Urban Vehicle rijdt u in alle rust in de elektrische rijstand, in een ontspannen, geruisloze en schok- en trillingsvrije omgeving.
  • PREMIUM RIJERVARING: indrukwekkende prestaties dankzij de combinatie van een PureTech-benzinemotor van 180 pk, een elektromotor van 80 kW en de automatische transmissie ë-EAT8, goed voor een totaal vermogen van 225 pk en een direct beschikbaar koppel van 320 Nm.
  • INTUÏTIEVE BEDIENING: een compleet, intuïtief te bedienen en gebruiksvriendelijk ecosysteem. De automatische regeling van de rijstanden, de gemakkelijke manier van opladen en de portal voor specifieke Connected Services vormen hier een onderdeel van.

 

C5 Aircross SUV Hybrid is de meest flexibele SUV van zijn segment: 3 individuele, verschuifbare en wegklapbare achterstoelen met verstelbare rugleuningen, en de grootste bagageruimte van zijn segment.

Met een elektrische actieradius van 50 km*, een CO2-uitstoot van 39 g/km* en een brandstofverbruik van 1,7 l/100 km* (WLTP-cyclus) vormt C5 Aircross SUV Hybrid een nieuwe stap in de energietransitie van Citroën. Een auto waarvan de plug-in hybrideaandrijflijn technologie combineert met lage gebruikskosten.

Ontdek C5 Aircross SUV Hybrid in de video:

 

 

* Voorlopige gegevens, onder voorbehoud en in afwachting van de WLTP-homologatie

Top