Verwijzing in seconden
Citroen-19_19-Concept_NEWS_747x400

CITROËN 19_19 CONCEPT

In aanvulling op Ami One Concept gepresenteerd in februrari en het omarmen van urban elektrische mobiliteit, presenteert Citroën: 19_19 Concept. 19_19 Concept weergeeft Citroëns visie op comfort en elektrische mobiliteit. Twee elektrische concept cars die antwoord geven op de behoeften van onze klanten om vrij te kunnen bewegen in een wereld die altijd vraagt om meer.

 

Een echt merk manifest, 19_19 Concept is een onconventioneel ontwerp dat buiten de traditionele automotive kaders ligt; een technologisch aerodynamisch object met uitzonderlijke proporties en een spectaculair transparant design geïnspireerd door de wereld van de luchtvaart.

De nieuwe concept car biedt ultiem comfort ten dienste van de mobiliteit van morgen;   

- door middel van zijn design: een interieur ontworpen als een echte woonkamer in zijn architectuur en materialen, voelt elke inzittende zich in een cocon waar elke stoel een unieke ervaring biedt van absoluut comfort;  

- door middel van zijn technologie: een volledig elektrische concept car met een actieradius van 800 km, een echt zwevend tapijt gevoel dankzij het veersysteem met Progressive Hydraulische Cushions®, en voorzien van autonome rijtechnologieën en een proactieve personal assistent die met de passagiers in contact staat om iedereen een unieke reiservaring te geven.

19_19 Concept beleeft zijn wereld première tijdens VivaTech in Parijs op 16 mei 2019.

Lees meer over Citroën 19_19 concept.

Top