Verwijzing in seconden
home_delivery_image

CITROËN BIEDT PRIVATE LEASE KLANTEN GRATIS AFLEVERING AAN HUIS

Citroën biedt private lease klanten gratis aflevering aan huis of citroën voegt home delivery toe aan private lease aanbod

Citroën biedt het eerste kwartaal van 2018 aan klanten die een private leasecontract ondertekenen een kosteloze aflevering aan huis. Daarmee heeft het Franse merk een uniek aanbod, want tot op heden werd deze service alleen door luxemerken aangeboden of tegen een meerprijs.

Steeds meer klanten vragen om een oplossing op maat voor de aflevering van hun Citroën, en op die behoefte speelt Citroën nu in.

De aflevering wordt gedaan op het huisadres van de klant, in een tijdsbestek van maandag tot en met zaterdag, binnen een straal van 30 kilometer van de dealer waar de auto is besteld en rijklaargemaakt.

Louis Wyers, Algemeen Directeur van Citroën Nederland BV, vindt dit een logische stap voor het Franse merk dat comfort als belangrijkste merkwaarde voert en ziet volop kansen: ‘We zien dat klanten het ontzettend waarderen dat er service aan huis wordt geleverd, en op deze manier is het ook nog eens mogelijk om op een comfortabele en ontspannende manier alle benodigde toelichting te krijgen die bij een goede overhandiging van de auto hoort’. 

Top