Doorgaan

CITROËN C1 KRIJGT WAARDIGE OPVOLGER: DE C3 C YOU

10/11/2021
Scherp geprijsd, luxe en comfortabel, maar dan ruimer.
 
  • Citroën C1 uit productie; tijdelijk nog uit voorraad leverbaar
    Speciale versie Citroën C3 C You! neemt het stokje over aan de onderkant van het gamma Rijke standaarduitrusting en keuze uit zes kleuren
  • C3 C You! uitsluitend online te bestellen
 
De veelzijdige en compacte Citroën C1 gaat eind dit jaar uit productie. Sinds 2005 zijn in Nederland bijna 100.000 stuks verkocht van dit kleinste lid van de familie. Daarnaast was de Citroën C1 een ware pionier op het gebied van zuinigheid en innovativiteit met de bijzonder krachtige driecilinder. De positie aan de onderzijde van het gamma wordt opgevuld door de Citroën C3 C You!, een rijke instapversie van de stijlvolle B-segmenter. De laatste exemplaren van de C1 zijn nog wel uit voorraad leverbaar.

 Met de speciale Citroën C3 C You! krijgt de C1 een opvolger die ruimer is, maar toch compacte afmetingen heeft. De C3 C You! Is voorzien van een rijke standaarduitrusting, met onder meer LED dagrijverlichting, airconditioning, cruisecontrol, stoelverwarming, Hill Start Assist, Lane Departure Warning, parkeersensoren achter, Bluetooth-connectiviteit, USB-aansluitingen en hoogwaardige bekleding in Mica Grey.

Aandrijflijn De Citroën C3 C You! is voorzien van de krachtige en zuinige PureTech 83 benzinemotor met start-stopfunctie, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Uitgebreide keuze voor design, comfort en kleuren De C-Series van Citroën onderscheidt zich het met kenmerkende kleuren, specifieke materialen en hoogwaardige technologieën en andere facetten die Citroën zo bijzonder maken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het unieke design en comfort. De stoere en dynamische Citroën C3 C You! valt op door een heel eigen karakter. En het is mogelijk om de Citroën C3 C You! naar eigen wens te personaliseren met tal van kleurcombinaties en specifieke accessoires. Ingetogen of juist trendy, alles is mogelijk.

Online bestellen De Citroën C3 C You! is leverbaar vanaf 17.490 euro en met Citroën Private Lease vanaf 299 euro per maand. Bestellen kan uitsluitend online, via www.citroen.nl.