Verwijzing in seconden
Citroën E-Berlingo Multispace

CITROËN E-BERLINGO MULTISPACE: DE PRAKTISCHE MPV IS ER NU OOK ELEKTRISCH!

De Citroën Berlingo, al meer dan 20 jaar toonaangevend in zijn segment, biedt als nieuwe E-Berlingo Multispace een antwoord op de toenemende behoefte aan duurzame mobiliteit. Praktisch, ruim, veelzijdig én elektrisch: de nieuwe Citroën E-Berlingo Multispace biedt een compleet nieuwe en comfortabele manier van milieubewust rijden.

Met de nieuwe E-Berlingo Multispace wordt het gamma elektrische auto's van Citroën uitgebreid, dat verder bestaat uit de C-Zero, E-MEHARI en Berlingo Electric (de bestelwagenversie). Met dit gamma beantwoordt Citroën nu al aan de mobiliteitsbehoeften van morgen. ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER AAN RUIMTE OF VEELZIJDIGHEID IN TE BOETENDoordat de twee lithium-ion-batterijpakketten van de nieuwe E-Berlingo Multispace onder de vloer zijn geplaatst, heeft hij niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet. Het is net zo'n praktische en plezierige gezins- en vrijetijdsauto als elke andere Berlingo. Hij biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. De zittingen op de 2e zitrij (naar keuze met een tweepersoons bank en een individuele stoel aan de buitenzijde of met drie individuele stoelen) zijn uitneembaar. Voor nog meer gebruiksmogelijkheden kunnen één of meer stoelen worden verwijderd, zodat ook grote voorwerpen kunnen worden vervoerd. De bagageruimte, die tot de grootste van het segment behoort, heeft bij 5 personen aan boord een inhoud van 675 liter. Als de zitplaatsen van de 2e zitrij zijn verwijderd, ontstaat er een laadruimte van maar liefst 3000 liter.ALLE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN EN HET GEBRUIKSGEMAK VAN EEN MPVMet de nieuwe E-Berlingo Multispace profiteert u zowel privé als beroepsmatig van de combinatie van het voor de Berlingo kenmerkende gebruiksgemak met de voordelen van de elektrische aandrijflijn: u rijdt milieubewust, plezierig en voordelig, u hoeft zich geen zorgen te maken over milieuzones en u profiteert bijvoorbeeld van eventuele subsidieregelingen en speciale parkeervoorzieningen.MODERNE TECHNOLOGIEËN VOOR OPTIMAAL ELEKTRISCH RIJCOMFORTDat elektrisch rijden nog comfortabeler kan, bewijst deze auto met verschillende connectieve functies:

  • De auto is standaard uitgerust met een snelheidsbegrenzer, bandenspanningscontrole, ESP met Hill Start Assist, airconditioning, een audiosysteem met CD-speler, MP3-afspeelmogelijkheid en Bluetooth® handsfree kit, 2 schuifdeuren en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.
  • De moderne E-Berlingo Multispace is voorzien van een 7 inch kleurentouchscreen dat perfect in het midden van het dashboard is geïntegreerd en altijd goed zichtbaar en binnen handbereik is. Dit kleurentouchscreen is standaard op de uitvoering Shine en biedt toegang tot de boordcomputer, AM/FM-radio, muziekbestanden op externe apparatuur, telefoon in handsfree-modus en navigatie.
  • Bovendien beschikt u over de beste connectiviteitsfuncties: Bluetooth®, USB-aansluiting, jack-aansluiting en de functie Mirror Screen. Met Mirror Screen kunt u veelgebruikte apps van uw met MirrorLink® of Apple CarPlay® compatibele smartphone weergeven op het touchscreen van de auto en ze veilig gebruiken.

 

Top