Doorgaan

CITROËN FLEX ABONNEMENT: FLEXIBEL EN ZORGELOOS

Private lease Citroën ë-C4 maandelijks boetevrij op te zeggen – zónder vragen

29/07/2022

Voor wie een geheel nieuwe, meest compleet uitgeruste en volledig elektrische Citroën ë-C4 wil hebben, maar niet wil vastzitten aan een jarenlang leasecontract, of niet ineens een grote aankoop wil of kan doen, is er het Citroën Flex Abonnement. Ideaal voor wie bijvoorbeeld binnenkort een hypotheek wil aanvragen en het leenvermogen zo groot mogelijk wil houden.


In de huidige onzekere tijden zijn veel mensen terughoudend bij het doen van grote aankopen. De drempel om een auto aan te schaffen is daardoor hoog. Leasen kan dan een oplossing bieden. Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten. Maar een Private Leasecontract beperkt ook de hoogte van een af te sluiten hypotheek, wat de aankoop van het ideale huis kan verhinderen.
 

CITROËN FLEX ABONNEMENT: MAANDELIJKS OPZEGBAAR
Daarom introduceert Citroën het Citroën Flex Abonnement. Dit is een maandelijks opzegbaar Private Leasecontract voor de elektrische Citroën ë-C4, waarbij het contract is te beëindigen voor de aanvraag van bijvoorbeeld een hypotheek of vanwege andere omstandigheden. Citroën stelt geen vragen over de reden van opzegging. Als de klant aan de voorwaarden heeft voldaan, zijn er behalve de innamevergoeding zelfs geen beëindigingskosten verschuldigd.

 

SERVICES NAAR WENS AAN TE PASSEN
De klant kan met het Citroën Flex Abonnement tussentijds ook de bijkomende services naar behoefte aanpassen. Denk daarbij aan winterbanden, een optie die de klant tijdens de looptijd van het contract alsnog kan toevoegen. De opties van vervangend vervoer en de schade- en ongevallenverzekeringen voor inzittenden zijn zelfs per jaar in of uit te schakelen. En het eigen risico is jaarlijks te wijzigen. Met Citroën Flex Abonnement zijn er standaard geen zorgen over onverwachte kosten voor reparatie, onderhoud of lekke banden. Mocht het droomhuis zijn gevonden, dan is het leasecontract ook geen belemmering voor de hypotheek.

LEASETARIEF VANAF € 559
Het Citroën Flex Abonnement is er uitsluitend voor de meest complete, volledig elektrische Citroën ë-C4. De tarieven beginnen bij € 559 per maand bij een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000.

 

VOLLEDIG ELEKTRISCHE CITROËN Ë-C4
Met het Citroën Flex Abonnement is de volledig elektrische Citroën ë-C4 voorzien van alle mogelijke opties die autorijden nog leuker, comfortabeler en gemakkelijker maken – zelfs een panoramisch schuif-kanteldak, Park Assist en de modernste connectivity-technologie. De enige, mogelijke keuzestress geeft de kleur.

 

De Citroën ë-C4 wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en biedt met drie rijmodi (Normal, Eco en Sport) extra rijplezier zonder CO2-emissie. Het accupakket van 50 kWh (in slechts 30 minuten aan een openbaar laadpunt van 100 kW op te laden tot 80 procent) biedt een actieradius van 357 kilometer (WLTP).