Verwijzing in seconden
C3-Aircross-SUV-C-Series-1200x800

CITROËN KOMT MET C3 AIRCROSS SUV C-SERIES

  • ‘Confort et Caractère met een grote C
  • Eerste van complete collectie speciale modellen van compacte C3 tot ruime C5 Aircross SUV


Citroën komt met een serie speciale modellen naar Nederland. De nieuwe collectie draagt niet voor niets de naam ‘C-series’. Het befaamde ‘Confort et Charactère’ van Citroën komt in deze serie exclusieve modellen maximaal tot z’n recht. De C3 Aircross SUV bijt het spits af. De andere modellen volgen snel.

 

Citroën Aircross SUV, die eind 2017 is gelanceerd, is inmiddels een grote speler in zijn segment. De compacte SUV is de benchmark met z’n interieurruimte en onderscheidt zich verder met innovatieve technologie en hoogstaande connectiviteit. Hij is ook een ware ambassadeur van het Citroën Advanced Comfort® programma met z’n in dit segment ongekend hoge comfortniveau en soepele rijkwaliteit, mede dankzij Grip Control en het grote aanbod van assistentiesystemen. Hij is daarnaast in verre mate te personaliseren. Zo’n 25% van de kopers kiest voor een two-tone carrosserie en 20% voor een van de vele Color Packs.

 

Citroën C3 Aircross SUV C-Series

 

C-Series

De nieuwste speciale uitvoering van C3 Aircross SUV legt extra nadruk op de twee belangrijke C’s die het merk met de double chevron zo kenmerken. Het ‘Caractère’ van de C-Series wordt benadrukt door z’n unieke in- exterieurstyling. Van buiten is hij onder meer te herkennen aan de unieke C-Series badges en de Anodised Deep Red afwerking van de koplampen en de spiegelkappen. De 16-inch MATRIX lichtmetalen velgen en het two-tone dak (Perla Nera Black of Natural White) maken de zelfverzekerde looks helemaal af.

 

Dashboard Citroën C3 Aircross C-Series

 

Van binnen wordt de ambiance verder versterkt door de unieke afwerking van het dashboard met onder meer TEP Mistral panelen en Satin Chrome ventilatieroosters. De grote en comfortabele zitplaaten zijn afgewerkt met zachte stoffen met witte stiksels en rode accenten die perfect harmoniëren met de rode exterieurafwerking. De C-Series logo’s, zwarte vloermatten met rode stiksels en de unieke dorpellijsten zijn de fraaie finishing touches van het karakteristieke interieur.

 

Het hoogstaande ‘Confort’ van de C-Series uit zich door de rijke standaarduitrusting. Zo is de speciale editie, die is gebaseerd op de veelverkochte Feel-uitvoering, onder meer voorzien van automatische airco, een regensensor, een zelfdimmende binnenspiegel, parkeersensoren achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook standaard: DAB+ radio, Citroën Connect Nav, de Citroën Connect Box voor optimale connectiviteit en Mirror Screen voor Android Auto en Apple Carplay.

 

Stoelen C3 Aircross SUV C-Series

 

De eerste van een complete collectie

Citroën C3 Aircross SUV C-Series is de eerste van een complete collectie speciale modellen van Citroën. De beschikbare motoriseringen en prijzen van deze exclusieve, compacte SUV worden op korte termijn bekend gemaakt. Citroën onthult binnenkort ook de overige modellen uit de nieuwe collectie, die onder meer zal bestaan uit speciale uitvoeringen van de C3, C4 Cactus, en C4 SpaceTourer.

 

Perscontact

Bas van der Wal – telnr 06-18197892 – bas.vanderwal@citroen.com

Top