Verwijzing in seconden
Citroen_My_Ami_Cargo_747x400

Citroën My Ami Cargo

Over een maand komt de My Ami Cargo op de markt. Hij biedt een unieke oplossing voor bedrijven.

Al het vernuft van de Ami nu ook met een laadruimte die speciaal is ontworpen voor emissieloze micromobiliteit van bedrijven

 

De My Ami Cargo is het antwoord op de nieuwe logistieke uitdagingen van onder meer bezorgdiensten, winkeliers, zzp'ers, overheidsinstellingen en industriële bedrijven. De My Ami Cargo is een ultracompact elektrisch bedrijfsvoertuig met een bijzonder lage TCO, dat met name is ontwikkeld voor distributieactiviteiten in de stad. Hij combineert alle voordelen van de AMI met een optimaal gevormde en flexibele laadruimte.

De My Ami Cargo heeft een innovatief interieur met een laadvolume van 400 liter, een scheidingswand tussen de bestuurdersplaats en de laadruimte en een modulair plateau waarmee een mobiel kantoor kan worden gecreëerd of dat een in 2 standen verstelbare vlakke laadvloer vormt. Hij heeft een actieradius van max. 75 km en een topsnelheid van 45 km/h. De My Ami Cargo wordt online verkocht met aanbiedingen en services die beschikbaar zijn voor elke professional.

Top